Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş milletvekili adayı Mesut Dedeoğlu, 9 yıl sonra yeniden Kahramanmaraş’a gelen Genel Başkanları Dr. Devlet Bahçeli’nin mitingine gösterilen yakın ilgi ve alaka için Kahramanmaraş halkına teşekkür etti.

Müftülük Meydanı’nda gerçekleştirilen ‘Ses ver Kahramanmaraş’ mitingine katılım ve ilginin yüksek olmasının sevindirici olduğunu söyleyen Dedeoğlu; “Binlerce insan bizim sesimize güç verdi. Coşkulu miting bizleri 12 Haziran seçimleri için daha da umutlandırdı. Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi saygı değer halkımızın 12 Haziran seçimlerinde sandık başına gittiklerine AKP’nin frenini çekeceklerine olan inancımız tamdır. Gün geldi ve karar artık milletin” diye konuştu.

Kahramanmaraş mitinginin ardından gittikleri Gaziantep’teki mitingin de çok güzel ve coşkulu geçtiğini söyleyen MHP’li milletvekili adayı Mesut Dedeoğlu; “Kahramanmaraş halkı gerçekleri artık daha iyi görüyor. AKP’nin ampulünü söndürmek için artık dakikalar sayıyor. Ülkeyi bu darmadağın durumdan ve getirildiği uçurumun eşiğinden kurtaracak olan yegâne güç MHP’dir. MHP bu ülkenin sigortasıdır. 12 Haziran seçimlerinde ülkücü kadroların iktidara gelmesi ile tabandan tavana tüm herkesin sıkıntıları birer birer çözüme kavuşturulacak ve artık yüzler gülmeye başlayacak” diyerek iddialı konuştu.

1. sıra adayı Mesut Dedeoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “AKP hükümetinin ‘aldatma ve kandırma’ politikaları birer birer iflas etmiştir. 9 yıldır tek başına iktidar olan AKP’nin makyajı artık bozulmuş, boyaları dökülmektedir. Ortaya ise ülkeyi bölünmeye doğru götüren korkunç gizli yüz çıkmıştır. Ampülün artık kendisine bile faydası yoktur. Kahramanmaraş’ın Karacasu bölgesindeki hastane inşaatının levhasını bile bir gecede değiştirerek seçime sayılı günler kala halkı kandırmanın peşinde olan ve suçüstü yakalanan bu iktidarın artık gitme zamanı gelmiştir. Gün artık seçmenindir. Karar artık milletindir. Söz artık sizlerindir. MHP iktidarına sayılı saatler kaldı. Takdir ise Yüce Allah’ındır.” (www.kanal46.com)