Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş milletvekili aday adaylarından Necati Karatuluk, seçim çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.

Karatuluk, merkez ilçenin yanı sıra; Afşin, Göksun, Andırın, Ekinözü, Elbistan, Pazarcık, Türkoğlu ve Çağlayancerit ilçelerini karış karış gezerek nabzını tutuğu halkın sorunlarını dinliyor.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Karatuluk'a ilçelerdeki muhtarlar, sivil toplum örgütlerinin yanı sıra ilçe halkı da büyük destek veriyor. Karatuluk; “Ses ver Türkiye, Ses ver Kahramanmaraş. Biz hazırız” sloganını kullanıyor.

NECATİ KARATULUK KİMDİR?

1965 yılında Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesine bağlı Narlı nahiyesinde dünyaya gelen Necati Karatuluk, ilkokulu Narlı’da, orta öğretim ve lise tahsilini sırası ile Elazığ Merkez Ortaokulu, Liseyi ise sırası ile ise Elazığ Merkez Ortaokulu ve Mersin Tevfik Sırrı Gür Lisesi’nde tamamlamıştır.

1990-1991 yıllarında MHP’de ikinci başkanlık, 1992 yılında MÇP ve MHP İl Başkanlığı görevini 1998 yılına kadar sürdürmüştür. Halen merkezi Bolu’da olan gıda işi yapmaktadır.

Necati Karatuluk evli ve 2 çocuk babasıdır. (www.kanal46.com)