Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı; “Milletin doğru, dürüst ve ilkeli siyasete ihtiyacı var. Bu ise yalnız ve yalnızca bizim iktidarımızla, Milliyetçi Hareketin iktidarıyla mümkündür. 2011 yılı Genel seçimleri Milliyetçi Hareket’in şahlanışıyla birlikte ülkemizde de bir milat olacaktır.” dedi.

MHP Kahramanmaraş teşkilatının "Millet ve Devlet Bekası İçin Güç Birliği"ne yönelik yaptığı yemekli toplantı 8 Aralık 2010 Çarşamba günü akşamı Kervanhan Tesisleri’nde yapıldı.

Bu organizasyonun amacının birlik ve bütünlüğü pekiştirmek olduğuna dikkati çeken Başkan Bastırmacı; “Aramızda daha önce MHP'de siyaset yapmış ancak bir şekilde partiden uzaklaşmış değerli dava arkadaşlarımız var. Şimdi güçlerimizi birleştirme zamanıdır. Bizlerin partimizi harekete geçirecek tavsiyelere ihtiyacı var. Sizleri sık sık teşkilatımızda görmek istiyoruz” dedi.

Genel seçimlerin yaklaştığını ve hedeflerinin tek başına iktidar olduğunu belirten Başkan Bastırmacı, 2011 seçimlerinin milliyetçi hareketin şahlanışı olacağını da iddia etti.

Geçmişte başkanlık ve yöneticilik yaparak partide görev almış isimlerin davetli olduğu yemekte bir konuşma yapan MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, Kahramanmaraş’ta Milliyetçi Hareketin gücü olduğu görüşünü savunarak; “Fakat bu gücü kullanamamaktadır. Güçlerimizi birleştirmemiz lazımdır. Partimizi harekete geçirecek tavsiyelerinize ihtiyacımız vardır. Sizleri sık sık teşkilatımızda görmek istiyoruz. Başarı hepimizin olacaktır” diye konuştu.

Davete katılanlara teşekkür eden Bastırmacı konuşmasında şunları kaydetti:

“Sayın Genel Başkanımızın serhat illerinden başlatmış olduğu Millet ve Devlet Bekası için Güç Birliği çağrısına yönelik iktidar olma yolunda tam yol ileri dediğimiz iktidara yürüyüş hareketimizin Osmaniye, Hatay ve Tarsus illerine yapmış olduğu seçim çalışma programlarına Kahramanmaraş Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatı olarak başkanlık ve Teşkilat düzeyinde katılım gerçekleştirilmiştir. Aynı inanç ve aynı kararlılıkla Genel Başkanımıza ve Teşkilatımıza bizlerde aynı azimle çalışmalar sürdürülmektedir.

Kıymetli Arkadaşlarım,

Kahramanmaraş’ta Milliyetçi Hareketin gücü vardır. Fakat bu gücü kullanamamaktadır. Güçlerimizi birleştirmemiz lazımdır. Partimizi harekete geçirecek tavsiyelerinize ihtiyacımız vardır. Sizleri sık sık teşkilatımızda görmek istiyoruz. Başarı hepimizin olacaktır. Geliniz sonradan hayıflanacağımıza başarımızda sevinç bulalım, mutluluk bulalım. Sizler bu hareketin uç beylerisiniz; her biriniz ayrı değersiniz sizlere ihtiyacımız var. Milletin doğru, dürüst ve ilkeli siyasete ihtiyacı var. Bu ise yalnız ve yalnızca bizim iktidarımızla, Milliyetçi Hareketin iktidarıyla mümkündür.

Genel seçimlere yaklaştığımız şu günlerde çalışmalarımızın ciddiyeti ve bilinci her geçen gün bir kat daha artmaktadır. 2011 yılı Genel seçimleri Milliyetçi Hareket’in şahlanışıyla birlikte ülkemizde de bir milat olacaktır.

Değerli Dava Arkadaşlarım;

Binlerce şehit vermiş olan Milliyetçi Hareketin mensupları olarak ülke ve devlet bekası için Türklüğün sonsuza kadar var olma mücadelesinde, zafer gerçekten inananların olacaktır.

Dün Sovyet Rusya mezaliminde olan Türkler için verilen mücadele, bugün Atatürk’ün Misak-ı Milli sınırlarını koruma mücadelesi halinde devam etmektedir. Bundan dolayı siz değerli dava arkadaşlarımızın bu kutlu davada omuz omuza mücadelesi başlayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Kahramanmaraş’ta Milliyetçi Hareketin temel taşları olan siz ülküdaşlarımın tecrübeleri, destek ve gayretleri bize cesaret, güç verecek. Emin adımlarla üç hilal’i zirveye taşıyacaktır.”

GÖZLER İKİ İSMİ ARADI AMA....

MHP İl ve merkez ilçeden yöneticiler ile partili il genel ve belediye meclis üyelerinin de katıldığı yemek samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleştirildi. Bu arada partide daha önce merkez ilçe ve il başkanlığı yaparak son genel seçimde milletvekili adayı olan Selman Özdoğan ile Merkez İlçe eski başkanı Ömer Özkan'ın ise toplantıya katılmadıkları görüldü.

Kendilerine ulaştığımız ve isimleri MHP ile özdeşleşen eski Başkanlar Selman Özdoğan ile Ömer Özkan, toplantıdan bilgilerinin bulunmadığını ve kendilerine ulaşan herhangi bir davetin de olmadığını söylediler. (www.kanal46.com)