Seçimlere sayılı günler kala siyasi partiler de propaganda çalışmalarına ağırlık verdi.

Seçimlerin iddialı partilerinden MHP’de Kahramanmaraş Belediye Meclis Üyesi Adayı Eshabil Nalbantbaşı da yaptırdığı otobüsü mahalle mahalle gezdirerek, partisinin propagandalarına destek oluyor.

Küçük Sanayi Sitesi esnafının yakından tanıdığı bir esnaf olan Eshabil Nalbantbaşı, bazen seçim otobüsüne binerek mahalle gezilerinde çocuklara hediyeler dağıtıp, onlara sevgi gösterilerinde bulunuyor.

Sanayi Sitesi Yönetim Üyeliği, Sandalyeciler Odası Başkanlığı, Amatörspor Kulüpler Federasyonu (ASKF) Yönetim Kurulu Üyeliği, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkar Odası Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği gibi bir çok alanda kendini kabul ettiren Nalbantbaşı, işadamlığı kimliği yanında siyaset ve sporda bir çok yerde adından bahsettiriyor.

Kent merkezini adeta adım adım gezerek belediye hizmetlerindeki eksiklikleri yerinde tespit eden Eshabil Nalbantbaşı seçim çalışmaları ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Belediye Meclisine ticaret değil, hizmet yapmaya geliyorum. Belediye Başkanlığı partimize verildiği takdirde yapımı yılan hikâyesine dönen ve 12 yıldır tapularını alamayan Doğukent’in sorunlarını biz çözeceğiz. Batı kentin sorunlarını biz çözeceğiz. Şimdiki Belediye Başkanının yanlı yaptırımları sonucu birçok yabancı sermaye yatırımı şehrimize gelmediği gibi, bu zihniyet Hilton gibi birçok 5 yıldızlı otellerin ve markaların ilimize gelmesini de engellemiştir. Belediye Başkan Adayımız Mustafa Daşcı gibi belediye meclisi üyeleri de tamamen kaliteli seçkin kimselerden oluşmuştur. Başka partilere baktığımızda, hep eş-dost, yandaşların ve torpilli kimselerin adayları listelere girmiştir. Şimdiki Belediye Başkanımız Mustafa Poyraz yıllardır sanayiye gelmemiş, esnaflarımızı adeta yok saymıştır. Şimdi ise sayın Poyraz ne yüzle sanayi esnafından oy alacak, bunu bir türlü kestiremiyorum. Sanayideki esnaflar kendilerine hizmet edeni de etmeyeni de unutmaz. Bunun neticesi de sandığa yansır. Suyu getiren de, testiyi kıran da bir olmamalıdır. Çalışma bizden takdir ise Allah’tandır. Halkımızın da sandıkta en doğru kararı vereceğine olan inancımız tamdır.” (www.kanal46.com)