Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, DSİ Bölge Müdürü Emrah Köleoğlu ve Orman Bölge Alpaslan Altındaş’ı ziyaret etti.


Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Pazarcık Kaymakamı Mehmet Boztepe, Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ ve ARMADAŞ Yetkilisi Alişan Arıkan ile DSİ Bölge Müdürü Emrah Köleoğlu ve Orman Bölge Alpaslan Altındaş’ı ziyaret etti.


Kahramanmaraş’ın devam eden projeleri ve yatırım programları hakkında bilgi alan Güvenç, seçim bölgesi ziyaretlerinde vatandaşın talep ve şikâyetlerini bölge müdürleriyle değerlendirdi.


Pazarcık ilçesi ve Narlı Mahallesinin doğalgaz yatırım ve inşasının da görüşüldüğü ziyarette, DSİ ve Orman Bölge Müdürlükleriyle kamulaştırma ve istimlak sorunlarını görüşüp çözüldükten sonra Doğalgaz Hattını çekecek olan,  ARMADAŞ Firması İmtiyaz sahibi Alişan Arıkan ve DSİ arasında Protokol İmzalanıp, Pazarcık ilçemize doğalgaz hayırlı uğurlu olsun denildi.


Komisyon Başkanı Güvenç Yaptığı açıklamada; ”Doğalgaz mutfak için yüzde beş yüz, ısınma için yüzde yirmi beş daha ekonomik, soba dumanı ve hava kirliliği daha çevreci ve güvenilirdir diyerek,  Ak partinin bu yola çıkarken en büyük gayesi Vatandaşlarımızın hayat standartlarını yükseltmekti. Ve 14 yıldır da onun için çalıştık, Narlı Mahallemize ve Pazarcık ilçemize çekilecek olan Doğalgaz hizmeti de onlardan bir tanesidir. Çünkü doğalgaz insanımıza kolaylık sağlayıp, ekonomik olarak daha cazip ve daha güvenlidir. İlçemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.