AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ'a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.


KAHRAMANMARAŞ (AA) - Güvenç, ziyarette, belediyede hiçbir ayrımcılık yapmadan insanları kucaklayarak eşit hizmetlerin verileceğini belirtti.


Pazarcık Belediyesi'nin AK Parti ile buluşmasıyla ilçenin çok şeyler kazanacağını dile getiren Güvenç, "Belediye Başkanımız burada en adil bir şekilde hizmet verecektir. Büyükşehir Belediyesiyle birlikte ilçemizin problemlerini çözme gayretimiz olacak" dedi.


Soma'daki maden faciasın değerlendiren Güvenç, "Soma'da çok elim bir kaza yaşadık. Gerçekten üzüntümüz çok büyük. Çok sayıda işçimiz maden ocağında şehit oldu. Şehitlerimize rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Cenab-ı Hak bize bir daha böyle bir kaza göstermesin" ifadelerini kullandı.


Gazeteci Özdil'e tepkiler


Soma'daki faciada ihmali olanların de cezalandırılacağına işaret eden Güvenç, aksini iddia edenlerin, faciadan farklı sonuçlar çıkartmak isteyenlerin ülke adına yanlış yaptığını kaydetti.


Güvenç, Soma'da gerekli incelemelerin yapılacağını vurgulayan Güvenç, şunları kaydetti:


"Bu süreç içerisinde 'o insanlar layığını buldu, o işçiler AK Parti'ye oy verdiler, bunlara müstahaktır’ diyen özellikle Yılmaz Özdil’i şiddetle kınıyoruz. İnsanlara siyasi tercihlerinden dolayı böyle bir söz söylemek son derece yanlıştır. Bunu protesto ediyoruz."


Belediye Başkanı Bozdağ ise ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, Pazarcık halkına en güzel hizmeti ayrım yapmadan sunacaklarını kaydetti.


Ziyarete, Kaymakam Mehmet Boztepe, Garnizon Komutanı Binbaşı Nabi Aslan eşlik etti.


(AA)