Mübarek Kurban Bayramı nedeni ile Kahramanmaraş’ı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) temsil eden milletvekilleri de memleketlerine geldi.

Bayram süresince Kahramanmaraş’ta kalacak olan milletvekilleri, bayram ziyaretlerinin yanında bayramlaşma törenlerine de katılacak. İktidardaki AKP’nin milletvekilleri; Nevzat Pakdil, Veysi Kaynak, Mehmet Sağlam, Fatih Arıkan, Cafer Tatlıbal ve Avni Doğan arife günü çarşı-pazar gezerek vatandaşların Kurban Bayramlarını kutladı. Bu ziyaretler sırasında AKP yöneticilerinden bazıları da milletvekillerine eşlik etti.

Dün akşam ise işletmeciliğini Cengiz Kamalı’nın yaptığı Pınarbaşı Destan Çınaraltı Tesisleri’ne gelen milletvekilleri ile Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, AKP İl Başkan Vekili Mustafa Sarıkaya, Merkez İlçe Başkanı Necati Okay, Kahramanmaraş Belediye Başkan aday adaylarından Fatih Mehmet Erkoç, Atıf Şirikçi ve Sıtkı Güvenç ile bazı parti yöneticileri birlikte akşam yemeği yedi.

Yemek sonrasında ise samimi bir ortamda sohbetler edilirken, sohbetin ana konusunu ise yaklaşmakta olan yerel seçimler oluşturdu. (www.kanal46.com)


İZLEYİCİLERİMİZİN DİKKATİNE:

MÜBAREK KURBAN BAYRAMI NEDENİ İLE KUTLAMA MESAJLARINIZI; SOL ÜSTTEKİ LACİVERT ZEMİNLİ MENÜ'DEKİ ÜYE GİRİŞİNDEN GİRİP ÜYE OLARAK VEYA MENÜ'DEKİ ZİYARETÇİ DEFTERİNE DİREKT OLARAK YAZABİLİR, BÖYLECE KUTLAMA İLANINIZI KANAL 46'DAN TÜM DÜNYAYA HEM DE ÜCRETSİZ OLARAK DUYURABİLİRSİNİZ....