MHP Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Adayı Av. Neslihan Koca Nergiz, Kanuni Mahallesi sakinleri ile kucaklaştı.


Kanuni Mahallesi sakinleri MHP Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Adayı Av. Neslihan Koca Nergiz’i bağrına bastı.


Havanın soğuk olmasına rağmen adeta mitin havasında geçen mahalle toplantısına özellikle hanım seçmenlerin katılımının fazla olması dikkatlerden kaçmadı.


Nergiz, mahalle sakinlerine yaptığı konuşmasında; “Hepinizin derdini sıkıntısını biliyorum. Sizlerin derdini kendime dert edindiğim için bu yola çıktım. Allah sizlerle hizmeti bana nasip etsin” dedi.


Dulkadiroğlu İlçe sınırları içerisinde kalan her mahalle gibi Kanuni Mahallesinin de hizmetten nasibini alamadığını vurgulayan Nergiz; “Yıllardır verdiğiniz desteklerin karşılığını kaderinize terkedilmekle aldınız. Onların cezasını sandıkta vereceksiniz. Bir kez şans verin bize hep birlikte belediyecilik nasıl yapılırmış, gösterelim, öğrensinler.


Devir değişti ama yıllardır belediyeyi yönetenlerin ufku değişmedi. Belediyecilik ufuk işidir. Belediyecilik beceri işidir. Hizmet ihtiyaçlara göre yapılır. İşte bu hanım kardeşiniz sizlerin ihtiyaçları doğrultusunda hazırladığı yüz ağartan projeleri ile karşınızda. Sizlerin desteği ile inşallah ilçemizi şaha kaldıracağız” dedi.


“Ben bir anneyim, sizleri en iyi ben anlarım” diyerek hanımlara seslenen Nergiz; “Kadın cefakardır. Her türlü zorluğun altından kalkar. Çünkü kadın annedir. Bende bir anne olarak bütün anaların dertlerine derman olmaya geldim. Sizlere söz veriyorum, evlatlarınızın, eşlerinizin işsizlik problemini ortadan kaldıracağım. Siz hanım kardeşlerimi istihdama kazandıracağım. Ürettiğiniz ürünleri sergileyeceğiniz, kazanca dönüştüreceğiniz, modern pazarlar kuracağım. Okuyan çocuklarınıza belediyenin bütün imkânlarını kullanarak sonuna kadar destek vereceğim. Bana ne zaman ihtiyacınız olsa ulaşabileceksiniz. Bizim belediyemizin kapısı olmayacak. Sizlere söz veriyorum. Kadınlar verdiği sözün arkasında olur, bunu da herkes çok iyi bilir” dedi.


Alt yapı, yol çalışmalarının zaten yapılacağını bunların belediyelerin asli görevleri olduğunu ifade eden Nergiz, “İlçemizi modern bir şekilde yeniden inşaa ederek asrın belediyeciliğini sergileyeceğiz. Kentsel dönüşüm ve uygulayacağımız konut projesi ile hepiniz ev sahibi olacaksınız. İçerisinde yüzme havuzundan tutun, spor alanları, parklar, alış veriş merkezleri bulunan mahallelere oluşturacağız. Bütün bu projeleri sizlerin ekonomik durumunu düşünerek planladık. Bizim görevimiz sizlerin hayatını kolaylaştırıp, yaşam standardını yükseltmek” diye konuştu.


Kendisini dinlemeye gelen gençlere; “Ablanız sizi unutmadı. Sizler okuyacaksınız ve her türlü desteği de biz vereceğiz. Eğitim deyince akan sular durur.


İl dışında okuyan öğrencilerimiz dini bayramlarda sevdikleriyle bir arada olacaklar. Gidiş, dönüş bileti belediyemizden olacak.


Üniversiteyi kazanan her öğrencimize diz üstü bilgisayar belediyemizden.


Sütçü İmam Üniversitesini kazanan her öğrencimizin DIT Kartı da belediyemizden olacak.


Ve mahallelerimize kuracağımız ETÜT Merkezleriyle öğrencilerimiz rahatça derslerini çalışıp, araştırmalarını yapabilecekler” dedi.


Konuşması “Başkan Nergiz” sloganlarıyla yoğun alkış alan Nergiz; “Arık değişim zamanı, MHP’de buluşma zamanı. Sizlerde bize yol arkadaşlığı etmeye karar verdiniz. Allah hepinizden razı olsun. 30 Mart akşamı hep birlikte sandıktaki zaferimizi kutlayacağız” dedi.