Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Necati Okay, vatandaş buluşmalarına devam ediyor. Esnaf ve vatandaşlar ile dertleşen Okay, özellikle sosyal belediyeciliğe çok önem vereceklerini söyledi.


Alparslan Caddesi’ndeki esnafları ziyaret eden Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Okay, bölgedeki kadın esnafların fazla olmasına dikkat çekerken bu tür ziyaretlerin devam edeceğini söyledi.
ESNAFLARIMIZI DİNLEMEYE DEVAM EDİYORUZ
Dulkadiroğlu İlçesi’ndeki esnafların sorunlarını ve isteklerini dinleyen ve büyükşehir yapılanması ile ilgili bilgiler veren Okay esnafların dertlerini dinlemeye devam edeceklerini ifade ederek şunları kaydetti:
“Bugün yine Dulkadiroğlu ilçemizdeki mahallelerin esnaflarını ziyarete devam ediyoruz. Hal ve hatırlarını soruyoruz. Esnaflarımızın dertlerini dinlemeye devam ediyoruz. Onların desteklerini talep ediyoruz. Burada görmüş olduğum bir tespit var. Bu bölgedeki kadın teşebbüsler dikkatimizi çekti. Bu kadın müteşebbislerimizin fazla olması bizi fazlasıyla mutlu etti. Bayanlarımızın dükkânlarını daha derli, toplu daha temiz, daha can alıcı gördük. Bu kadın müteşebbislerimizi desteklememiz lazım. Onları desteklememiz lazım. Onları buralarda ticaretin içerisinde görmek bizleri mutlu etti.
Bizlerde inşallah bu aday adaylık sürecimizde kendimizi ifade etmek amacıyla Dulkadiroğlu İlçesi’ndeki hemşerilerimize bu gezilerimizi bu çarşı ziyaretlerimizi uzun bir süre devam ettireceğiz. Arkadaşlarımızın her gün yanında olacağız. Her gün Dulkadiroğlu İlçesi’ndeki vatandaşlarımızla iç içe olacağız ve o arkadaşlarımızın düşüncelerine çare olmaya çalışacağız.”