AK Parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Muzaffer Çaylı 12 Haziran seçimleri öncesinde aday listelerinin belli olmasına çok az bir zaman kala çalışmalarını ve ziyaret programını sıkı bir şekilde devam ettiriyor.

Başkent Ankara'da ki ziyaret ve temaslarının ardından döndüğü Kahramanmaraş'ta ayağının tozuyla ziyaretlere devam eden Muzaffer Çaylı son olarak Kahramanmaraş Özel Güvenlik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Burada yönetim kurulu başkanı Mustafa Mengür ve başkan yardımcıları H. Bekir Sönmez ve Bilgehan Taşdemir'in yanı sıra diğer yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Muzaffer Çaylı arama kurtarma timi porjesi kapsamında İl Afet Ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından tamamlanan program sonunda verilen sertifikaların dağıtım töreninde de hazır bulundu.

Çaylı'nın nazik ziyaretinden son derece memnun kaldıklarını dile getiren dernek başkanı Mustafa Mengür, özel güvenlikçi sayısının son yıllarda büyük bir hızla arttığına dikkat çekti.

Meslektaşlarının sıkıntılarının tesbiti ve çözüm yollarının bulunabilmesi için bu şekilde kurdukları dernek çatısı altında buluştuklarını ifade eden Mengür, "Bir çok sıkıntılarımız var inşallah Muzaffer Çaylı bey meclise giderse bunların çözümü için çalışacağına inanıyoruz. Kendisine bu ziyaretinden dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz" dedi.

Dernek başkanını büyük bir dikkatle dinleyen milletvekili aday adayı Muzaffer Çaylı ise şunları dile getirdi:

"Sayın başkan ve yönetim kurulu üyelerinden sıkıntıları öğrendik. Bunlardan birisinin de son olarak kurulan arama kurtarma timinin teçhizat eksikliği olduğu ifade edildi. Bu ve buna benzer sıkıntıların giderilmesi için gayret göstereceğim. Bunun içinde vekil olup olmamamız önemli değil.
Her zaman sizlerin yanında olacağız. Teçhizat eksikliğinin giderilmesi konusunda da iş adamları ile görüşmeler yaparak maddi destek temini konusunda yardımcı olmaya çalışacağım" dedi.

Toplantıda daha sonra bazı kursiyerlerin sertifikalarını da takdim eden Çaylı dernek üyeleri ile bir de toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.