Milli Eğitim eski Bakanı, TBMM Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr Mehmet Sağlam isim babası oldu.

Geçtiğimiz hafta sonu il ve ilçe gezileri yapmak üzere kente gelerek partililerin ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Milli Eğitim Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr Mehmet Sağlam’a Barış ve Meral Ongun çifti bir sürpriz yaparak yeni doğan çocuklarına Mehmet Sağlam Ongun ismini verdiler.

Öğretmenevinde Prof. Dr. Mehmet Sağlam’ı ziyaret eden Barış ve Meral çifti, “Çocuğumuzun okuyup sizin gibi büyük bir devlet adamı olmasını istiyoruz. Yılladır size hayranız ve sizi çok seviyoruz. Sizi bürokratlığınızın yanında örnek bir Milletvekili olarak görüyoruz. Bebeğimiz olduğunda birlikte karar alıp evladımıza sizin isminizi layık gördük. İnşallah küçük Mehmet Sağlam’da sizin gibi çok önemli görevlere gelerek bizi onurlandırır dediler”

Yeni doğan bebeğinin isim babası olmasından dolayı duygulanan Milli Eğitim Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Sağlam ise yaptığı açıklamada, “Ongun ailesinin bana yaptığı bu jeste çok teşekkür ederim. İnşallah iyi bir aile terbiyesi ve eğitimle küçük Mehmet Sağlam, memleketine ve ülkemize yararlı bir evlat olur” diyen Prof. Dr. Sağlam, küçük Mehmet Sağlam’ı kucağına alarak bir süre sevip, okşadıktan sonra çocuğa bir adet Cumhuriyet altını taktı.