Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Nursel Reyhanlıoğlu ve beraberindeki heyet, Dünya Gazetesi Kahramanmaraş Bürosunu ziyaret ederek, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.


Dünya Gazetesi İl Temsilcisi Ali Eskalen tarafından karşılanan AK Parti Milletvekili Adayı Nursel Reyhanlıoğlu, Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanı Necati Okay, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkan Yardımcısı Şahin Avşaroğlu, ziyaret turlarına gazetecilerden başladıklarını söylediler.


Ziyaret sırasında açıklama yapan AK Parti Milletvekili Adayı Nursel Reyhanlıoğlu, şunları söyledi: “1 Kasım’da tekrar iktidar olacağımıza inanıyorum.  7 Haziran’dan bu yana hiç durmadan çalışıyoruz.  1 Kasım seçimlerinin 7 Hazirandakinden çok farklı olacağını düşünüyorum.”


Kentin sorunlarının çözümü noktasında fikir alış verişlerinin olduğu ziyarette Reyhanlıoğlu, seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.


Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dünya Gazetesi olarak İl temsilcisi Eskalen, “Kahramanmaraş’ın çözülmesi gereken sorunlarının ve sıkıntıları var. Şehrin sorunlarını çözecek olan merciler siyasi partiler ve belediyelerdir. Şehrin sorunlarının tespiti hususunda bilgi alacağı mercilerden biride gazetecilerdir 1 Kasımda yapılacak olan seçimlerin, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederim” dedi.