Bir dizi gezi, inceleme ve parti çalışmalarına katılmak üzere hafta sonu kente gelen AKP Kahramanmaraş milletvekili, Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Sağlam, temasları sırasında esnaf gezisi de yaptı.

Sabahın erken saatlerinde beraberinde kurmayları ile esnaf ziyaretleri yapan Prof. Dr. Sağlam, esnafların çayını içerek dertlerini dinledi ve onlarla sohbet etti.

Belediye Pasajı, Rıdvan Hoca yer altı çarşısı, Kuyumcular çarşısı, Kapalı çarşı ve Ayakkabıcalar çarşısı esnaflarını ziyaret ederek dertlerini dinleyen Sağlam, esnafların Bağ-Kur, SSK ve diğer sorunlarını not alarak Meclis'te gündeme taşıyacağını söyledi. Esnaflar ise ziyaretinden dolayı Sağlam’a teşekkür etti.

Prof. Sağlam ise; “Esnaf, Türkiye'nin bel kemiğidir, sizlerin rahat bir biçimde hayatınızı sürdürmeniz bizim için çok önemlidir. Esnafın rahat etmesi için Bağ-Kur ve SSK'da yeni düzenlemeler yaptık, umarım bu da sizleri azda olsa mutlu etmiştir. Esnafsız bir ülke düşünemiyorum. Umuyorum ki, piyasalardaki bu durgunluk Ağustos ayı itibarı ile son bulacaktır” diye konuştu.

Sağlam'a yaptığı ziyaretler sırasında, yakın dostları ve partilileri; Zekeriya Dağ ve Yüksel Poyraz (AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri) Ahmet Görgülü (KASİAD Genel Sekreteri), Doğan Tehçi (KMS Yönetim Kurulu üyesi), Muzaffer Çaylı (TBF Yönetim Kurulu üyesi), Mahmut Sulayıcı (TÜMOSAN Traktör Bayi), Enver Kılıç (Sulama Birliği Başkanı), Süleyman Topçuoğlu (Karacusu Belediye Başkanı), Hüseyin Topçuoğlu (TZOB Yönetim Kurulu üyesi), Milli Egemenlik Mahallesi Muhtarı Süleyman Parlakyıldız ve TRT Temsilcisi Fatih Nalbantbaşı eşlik etti.

PINARBAŞI DESTAN TESİSLERİ'NDE AKŞAM YEMEĞİ

Öte yandan; 12 temmuz cumartesi günü akşamında ise Sağlam ile beraberindekiler Pınarbaşı Destan Çınaraltı Kırkgöz Tesisleri'ndeki akşam yemeğinde biraraya geldi. Buradaki yemeğe ayrıca; Ak Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu'ndan da bazı yöneticiler katıldı. (www.kanal46.com)