Milli Eğitim Eski Bakanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr Mehmet Sağlam Ak Parti Dulkadiroğlu İlçesi Belediye Başkan Adayı Necati Okay ve Belediye Meclis üyesi adayları ile birlikte Yeni Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ettiler.


      Ziyaret Sonrası bir değerlendirmede bulunan Sağlam şunları söyledi; “Gezdiğimiz yerlerdeki esnaflarımız adayımızı tanıyor. Dulkadiroğlu’nda oturduğundan arkasından da uzun yıllar ilçe başkanlığımızı yaptığından esnafların büyük çoğunluğu Necati Okay’ı görür görmez tanıyor. Bazıları gençliğinden hatırlıyor, bazıları komşuluğundan hatırlıyor. Demektir ki adayımız buraya en uygunudur. Vatandaşımız müspet yaklaşıyor, 30 Martta sandıkta da göreceğiz. Sanayimizde ki insanların birçoğu siyasi ve ekonomik işin farkında, bu işin bozulması için çıkarılan fitneliklerin farkında, dolayısıyla inşallah önümüzdeki seçimde partimiz istediğimizde çok üstünde bir oy alacağımızın farkındayız.  17 Marr Pazartesi günü   Başbakanımız Kahramanmaraş’a mutlaka iyi bir haberle gelecektir. Her gittiği şehirde 12 yıllık yatırımları bir bir sayıyor ve önümüzdeki günlerde de neler yapılacağını belirtiyor. Onun için neler söyleyeceğini Sayın Başbakanımızdan hep beraber dinleyelim” dedi.


       Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Adayı  Necati Okay ise şunları söyledi; “Kahramanmaraşlı hemşerilerimiz Ak Parti kurulduğundan belli sağduyu göstererek, partimizin arkasında dimdik durdular. Bizde onlara hizmet etmeye çalıştık. 3 gündür de Küçük Sanayi sitesini geziyoruz. Burası Kahramanmaraş’ımızın Mozaiği, şehrimizin her yerinden halkımız var. Bize olan ilgi ve alakadan dolayı çok mutluyum. Allah onlardan razı olsun. Ak Partimize Sayın Başbakanımıza ilgi ve alakadan eskisinden daha hızlı ve daha farklı bir şekilde devam ediyor. İnşallah bunların neticesi 30 Mart’ta seçim sandıklarında göreceğiz. Hemşerilerimize 11- 12 yıldır hizmet ediyoruz. İnşallah bundan sonra da sadece ve sadece halkımıza, hemşerilerimize hizmet etmeye devam  edeceğiz. Tüm Kahramanmaraşlı hemşerilerimiz Pazartesi günü Sayın Başbakanımızın mitingine davet ediyoruz. Sayın Başbakanımızın Pazertesi günü saat 16’da Müftülük Meydanında, Kahramanmaraş’ımıza, Türkiye’mize ve tüm Dünya’ya mesajları var. Tüm hemşerilerimizi özellikle de bayanlarımızı davet ediyoruz ”dedi


Okay; “ Biz 2002 yılından bu yana referandum, genel ve yerel seçimlerde bizzat içerisindeydim. Şimdi onlarla kıyaslama yapıyorum, çarşıyı, vatandaşları, esnafın nabzını yokluyoruz ve hiçbir fark olmadığı kanaatindeyiz. Eski seçimlere göre biraz daha fazla ilgi ve alaka görüyoruz. 30 Mart’ta daha fazla oy alarak çıkmayı hedefliyoruz. Kahramanmaraş’ta Ak Parti çok yüksek oy potansiyeli var ve ilçelerde de iddialarımızı sürdürüyoruz. Kahramanmaraş ilçelerde en yüksek oyu Dulkadiroğlu’nda alacağımızdan eminiz. Tüm Türkiye içerisinde Ak Parti oyu Dulkadiroğlu ilçesinden alacağından eminim”dedi.