Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Partilerinin gerçekleştireceği Genişletilmiş İl Divan Meclis Toplantısına katılmak üzere Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün’ün 14 Kasım Cumartesi günü Kahramanmaraş’a geleceğini bildirdi.

Erkoç yaptığı açıklamada; her ay düzenli olarak yaptıkları Genişletilmiş İl Danışma Meclis Toplantısında Bakan Ergün’ü misafir edeceklerini söyledi. Genişletilmiş İl Danışma Meclis toplantılarında Merkez, İlçe, belde, köy ve mahalle temsilcileriyle bir araya geldiklerini belirten Erkoç toplantılarda sorunların tartışıldığını ve çözüm bulunması için sorunların Ankara’ya iletildiğini ifade etti.

14 Kasım 2009 Cumartesi günü Saat 12.00’da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezindeki toplantıya Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün’ün katılacağını dile getiren Erkoç, şöyle konuştu: “Toplantılarımızı her ayın son günlerinde yapıyorduk. Bu toplantımız ayın 14’ünde olacak. Bakanımızın da katılımıyla gerçekleştireceğimiz Genişletilmiş İl Divan Meclis toplandısında ana başlığımız ‘Milli Birlik ve Beraberlik’ projesi ile hükümetimizin diğer politikaları olacak. Sonra ise parti içendeki çalışmalarımız ve şehrimizin sorunlarını ele alacağız. Bakanımızdan konusuyla ilgili sorunlarımıza çözüm isteyeceğiz” dedi. (www.kanal46.com)