Ak Parti Kahramanmaraş 7. sıra milletvekili adayı Dt. Sıtkı Güvenç seçim çalışmalarını Pazarcık’ta sürdürüyor. Gittiği her yerde büyük ilgi ve sevgi gören Güvenç; “İstikbal için istikrar, istikrar için ise yeniden Ak Parti” dedi.

Başarılı bir İl Sağlık Müdürlüğü dönemi geçiren ve ardından Ak Parti’den milletvekili adayı olan Güvenç, seçim çalışmalarını Pazarcık ilçesinde sürdürüyor. 7. sırada olması nedeniyle diğer adaylara göre daha fazla efor sarfeden Güvenç, ilçesinde gördüğü ilgiden ise bir hayli memnun.

Güvenç, ‘İl Sağlık Müdürü olarak Kahramanmaraş’a yaptığımız hizmetleri milletvekili olarak devam ettirmek istiyorum’ diyerek şunları kaydetti: “Bu memleket bizim, bu insanlar bizim. Ben, müdürlüğüm dönemimde memleketimin bir çok köyünü, mezrasını dolaştım. İnsanlarımız gerçekten hizmete muhtaçtı. Ak Parti iktidarı boyunca bu insanlar biraz olsun hizmetle tanıştılar. Bu insanlara daha müreffeh bir hayat yaşatabilmek için yeniden Ak Parti’ye ihtiyacımız var. İnşallah 23 Temmuz sabahı yeniden iktidara geldiğimizde bu hizmetlerimizi kaldığı yerden devam ettirerek Kahramanmaraş’ı Türkiye’de, Türkiye’yi de dünya da daha saygın, daha kalkınmış bir ülke haline getireceğiz” dedi.

Güvenç, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yaşanan krizin tekrarlanmaması için Ak Parti’nin 367 milletvekiline ihtiyacı bulunduğunu belirterek; “Bu tür krizlerin tekrar yaşanmaması, ülkemizin yeniden gerginlik ortamına bürünmemesi için Ak Parti’nin 367 milletvekili alması lazım. Bu doğrultuda çalışıyoruz ve gittiğimiz her yerde insanlarımızdan büyük teveccüh görüyoruz. Bu teveccühün 22 Temmuz’da sandığa da yansıyacağını ümit ediyoruz” dedi.

Pazarcıklı vatandaşlar ise TBMM’yi en çok hak eden adaylardan birinin de Sıtkı Güvenç olduğunu söylediler. Güvenç’i bir hizmet adamı olarak tanıdıklarını ifade eden vatandaşlar; “Güvenç sayesinde, yerleşim yerlerimiz büyük hizmet gördü. Biz inanıyoruz ki Güvenç, meclise girdiğinde bu hizmetler katlanarak memleketimize dönecek. Bu inançla 23 Temmuz sabahı Güvenç’in TBMM’de olmasını diliyoruz” dediler. (Akşam Postası) (www.kanal46.tv)