TÜRKİYE Değişim Hareketi’nin (TDH) Manisa Merkez İlçe Teşkilatı yönetimi ve üyesi 100 kişi CHP’ye katıldı. Merkez İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen törende katılımcılara parti rozetlerini takan CHP Manisa Milletvekili Şahin Mengü, “Sizler evinize geri döndünüz” dedi.

CHP'de yeni üye olan 100 kişi için tören düzenlendi. Manisa Merkez İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen rozet takma törenine CHP Manisa Milletvekili Şahin Mengü, İl Başkanı Cahit Kaplan ve Merkez İlçe Başkanı Hamza Kopal ile partililer katıldı. TDH Manisa Merkez İlçe Başkanı Güngör Serdar Bozyaka, TDH’de aradıkları düşünceyi bulamadıklarını, bunun için CHP’ye katıldıklarını ve partiyi iktidara taşımak için gece- gündüz çalışmaya hazır olduklarını vurguladı.

CHP Manisa Milletvekili Şahin Mengü, partilerine katılımların her geçen gün arttığını ifade etti. CHP'nin iktidara doğru sağlam adımlarla yürüdüğünü kaydeden Mengü, “Artık Türkiye CHP iktidarı özlemini çekiyor. CHP değişen yüzü ve kadrolarıyla, kararlı adımlarla, önümüzdeki seçimlerde iktidar olacak ve iktidar partisini sandığa gömecek” diye konuştu. Mengü, TDH’den CHP’ye katılan partililere seslenerek, “Sizler evinize geri döndünüz. Zaten bizlerle birlikteydiniz. Size ait yuvanıza geldiniz. CHP’nin kapıları herkese açıktır. Herkese kucak açıyoruz. Yeter ki CHP’nin düşüncesini ve vizyonunu benimsesinler” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından CHP Manisa Milletvekili Şahin Mengü, yeni katılan üyelere parti rozetlerini taktı. (KAYNAK: HÜRRİYET)