AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.


Erkoç, Madoevi'nde düzenlenen toplantıda, basın mensuplarının genel ve bireysel sorunlarını dinlemek için bir araya geldiklerini söyledi.


Basın mensuplarının çok zor şartlarda görev yaptığını anlatan Erkoç, ''Dünyada yaşayan tüm insanların haber alma olanaklarını sizler sağlamaktasınız. Habercilik görevini yerine getirirken kazalar ve kayıplar olmaktadır. Mesleğini icra ederken hayatını kaybeden gazetecileri rahmetle anıyoruz. Basın mensuplarının içinde bulunduğu durumu siyasetçiler olarak biliyoruz. Çünkü siyasetçi de basın mensubuyla beraber koşuşturuyor.''


AK Parti'nin kurulduğu günden beri basın mensuplarından büyük destek gördüklerini anlatan Erkoç, parti çalışmalarını haberleştirerek kamuoyunu bilgilendirdiği için basın mensuplarına teşekkür etti.


''Bundan sonra saflarımızı daha da sıklaştıracağız'' diyen Erkoç, kentte görev yapan basın mensuplarıyla artık daha sık bir araya gelmeye devam edeceklerini kaydetti.


GRUP BAŞKAN VEKİLİ ÜNAL’IN KONUŞMASI


 AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal ise basın mensuplarının önemini vurgulayarak, ''Basın mesleğinin ve basın değerleriyle ilgili yeniden o güveni inşa edecek ve yeniden o entelektüel birikimi inşa edecek, zeka dolu bir yaklaşım ve bakış açısı inşa etmek gerektiğini düşünüyorum'' şeklinde konuştu.


Ünal, daha sonra gazetecilerle yaşadıkları sorunlara ilişkin sohbet etti.


Toplantıya, AK Parti Milletvekilleri Yıldırım Ramazanoğlu ve Sıtkı Güvenç, Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, Türkoğlu Belediye Başkanı Mustafa Taşhan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Necati Okay katıldı. AA