Milliyetçi Hareket Partisi Onikişubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan, MHP Genel Başkan Yardımcısı Zühal Topçu’nun ve onlarca gönüllünün katılımıyla seçim bürosunu miting gibi bir açılış ile yaptı.


 


2014 yerel seçimlerine iddialı hazırlanan Milliyetçi Hareket Partisi Onikişubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan için İlçe teşkilatına ait seçim irtibat bürosunun açılışını muhteşem bir tören ile yaptı. Alparslan Türkeş Bulvarı üzerindeki seçim bürosunun açılışına MHP Genel Başkan Yardımcısı Zühal Topcu, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Akgemci, MHP Onikişubat Belediye Başkan adayı Yusuf Temizkan, il ve ilçe teşkilatları, kadın kolları, gençlik kolları ile kalabalık bir partili topluluğu katıldı.


Kur'an tilaveti ile başlayan açılış programında konuşan MHP Onikişubat ilçe Başkanı Mesut Tosun partililere "Önce ülkem ve milletim, sonra partim diyecek kadar erdem sahibi, Türkiye sevdalıları, Alparslan Türkeş'in askerleri, Devlet Bahçeli'nin yol arkadaşları, hoş geldiniz" diye seslendi.


Milliyetçi Hareket Partisi Onikişubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan, “İçimizde bitmek tükenmek bilmez bir Kahramanmaraş sevdası var. Biz makam koltuk peşinde olan kimselerden usandık. Bu yola ise sadece hizmet etmek ve şehrimizi el birliği ile daha da yaşanılabilir bir kent haline getirmek için çıktık. Kendimiz için değil kentimiz için bu yola girdik. 30 Mart Kahramanmaraş için bir değişim günü ve dönüm noktası olacak. Artık hizmeti şiar edinmiş. Gecesini gündüzüne katarak şehrine ve insanına hizmet götürmek çaba harcayan bir yönetim olacağız. Onikişubat Kahramanmaraş'ın kurtuluşunun ismi. Bizim için kendi adımız kadar önemli. Biz de Kahramanmaraş'ı güce ve imkana rağmen hizmet getirmeyen yönetimlerinden kurtarma mücadelesini buradan başlatıyoruz. Vatandaşlarımız 11 yıllık Ak Parti yönetiminde alamadığı hizmeti, inşallah bizim dönemimizde alacak. Her gün, her saat ilçemizi adım adım geziyoruz. Vatandaşlarımızdan çok büyük bir teveccüh görüyoruz. Sizlerle omuz omuza vererek şehrimizde Milliyetçi Hareket Partisi'ni zafere ulaştıracak ve ilçemizi hizmete doyuracağız. Onikişubat için büyük projelerimiz var. Günlük değil ileriyi gören yatırımı bilinçli yapan, insan odaklı ve en önemli kalıcı hizmet verecek sağlıklı projelerle geliyoruz. İnşallah sizlerin de gayretleriyle ilçemizi hak ettiği hizmetlerle kavuşturacağız”dedi.