Milliyetçi Hareket Partisi Onikişubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan, Mağralı Mahalle muhtarlığı ve esnaflarını ziyaret etti.


2014 yerel seçimleri öncesi seçim bölgesinde ki gezi ve ziyaretlerini yoğunlaştıran Milliyetçi Hareket Partisi Onikişubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan, ilk olarak Mağralı Mahalle Muhtarı Hacı Taşkesen ve daha sonra da mahalle esnafını ziyaret etti. Mağralı Mahallesinde büyük bir ilgi ile karşılanan Temizkan, “Sizinle birlikte el ele, gönül gönüle bir belediyecilik icra edeceğiz. Halkımızın taleplerini ve beklentilerini biliyoruz. Bu ziyaretler sadece bir başlangıç. Bu ziyaretlerin ardı arkası hiç kesilmeyecek”dedi.


Esnafları dinleyen Temizkan, “Devir değişti. Artık küçük esnaf ayakta kalmak için birkaç işi birlikte yapmaya çalışıyor. Vergiler aldı başını gitti. Hayat pahalı. İnsanlar ayakta kalmak için gece gündüz çalışır hale geldiler. Daha da kötüsü gençlerimiz iş bulmada sıkıntılar yaşıyor. Bunu çözmek imkansız değil. Bu sorunları aşmak mucize değil. Bu yöneticilerin sorumluluk alması gerektiren bir durum. Meşgul ettiği koltuğu doldurmak aslında sorumluluk almaktır. Biz gençlerimizin sorumluluğunu alıyoruz. Onların büyük enerjisinden faydalanmak zorundayız. En başta Avrupa yaşlandı. Biz ise genç nüfusumuzun kıymetini bilmiyoruz. Gençlerimizi doğruya yönlendirmek, onları bilgi ve beceri olarak donatmak lazım. Herkese balık veremezsiniz ama herkese balık tutmayı öğretebilirsiniz. Amatör spor kulüplerimiz daha da sağlıklı ve kötü alışkanlıklardan uzak duracak bir nesil yetiştirmek için çok önemli. O sebeple spor kulüplerimi mutlak suretle destekleyeceğiz. Gençlerimizin kalifiye, aranan elemanlar olması için onları bilgi ile donatacağız. Gençlerimizi yeteneklerine ve hedeflerine göre yetiştireceğiz. Hem gençlerimiz ailelerine katkıda bulunmuş olacak hem de gelecek nesil ne yaptığını bilen, bilgi ve birikim olarak donanımlı bireyler haline gelecekler. Biz toplum olarak çok zaman kaybettik. Ama kaybettiğimiz zamanı telafi edecek imkanlara sahibiz. Artık söz milletimizin. Biz yetki talep ediyoruz. Halkımız uygun görürse göreve talibiz. Geleceğimizi halkımızla birlikte şekillendirmeye talibiz. Kıskanılacak bir Onikişubat ilçesinde yaşayacağız”diye konuştu.