Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, ilçeye 3 yeni park kazandırdıklarını belirterek, "Çocuklarımızın daha sağlıklı yetişmeleri adına park ve bahçe çalışmalarımız devam edecek" dedi.


Türkoğlu Belediyesi tarafından Kılılı ve Gaziosmanpaşa mahallelerine 3 adet park çalışmasına devam ediyor.
Park çalışmalarıyla ilgil bilgiler veren Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, "Mahallelerin daha yeşil, vatandaşlarımızın daha mutlu olduğu bir ilçe hedefliyoruz. Bu kapsamda, Kılılı Mahallemizdeki atıl halde bulunan Şehit Polis Kadir Alcıoğlu Parkını baştan başa yeniledik. Bunun yanı sıra Gaziosmanpaşa Mahallemizdeki eski mezbahanın yerine ve Türkoğlu Asri mezarlık karşısına yeni park çalışmalarımız tamamlanmak üzere en kısa zamanda halkımızın hizmetine sunacağız. Modern ve estetik bir görünüm kazandırmasının yanı sıra ilçemize yapmış olduğumuz parklarda modern süs havuzları, oturma grupları ve estetik aydınlatma sistemleri yer alıyor" dedi.


Parkların içerisinde spor sahaları ile vatandaşların rahat spor yapabilecekleri alanlar da bulunduğunu belirten Başkan Okumuş, "Çocuklarımızın ve gençlerimizin daha sağlıklı bir nesil olarak yetişmesi için çocuk parkları ve spor alanlarının her mahallemizde çoğaltılması adına çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.


(İHA)