MHP Kahramanmaraş milletvekili Sefer Aycan, Tüm Sanayici İş Adamları Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanlığını ziyaret etti.


Ziyarette konuşan Milletvekili Aycan; “Bizler her 15 günde şehrimize geleceğimizi söylemiştik. Bu kapsamda STK’larımızı Belediye başkanlarımızı ziyaret ediyoruz. Kendilerine bizleri kabul ettikleri için teşekkür ediyoruz.  Yeni hükümetin uzun vadeli olması gerekiyor. Bizim en çok şikâyet ettiğimiz konu çözüm süreciydi. Diğer partiler çözüm sürecinin iyi bir şey olduğunu savunuyor. Bizler bunu kabul etmiyoruz. Koalisyon olacaksa çözüm süreci göz önünde bulundurularak olmalı.” Diye belirtti.


Ekonomide İstikrar İstiyoruz


Milletvekillerinin genelde kendilerini seçim öncesi ziyaret ettiğini söyleyen Başkan Toprak; “Sayın vekilimiz seçim sonrası bizi ziyaret eden ilk milletvekili oldu. Kendisinin milletvekilliğinin hayırlı olmasını diliyor, ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz.” Dedi.


Ekonomide istikrar istediklerini söyleyen Toprak konuşmasını şöyle sürdürdü; “Yeni hükümetin kurulmayışı bizim yatırımlarımızı etkiliyor. Biran önce hükümetimizin kurulmasını talep ediyoruz. Ortamda güven olmadığından dolayı sanayici yatırıma yanaşmıyor.” dedi.