Önder Aytaç'dan bomba sözler! Aytaç'a göre referandum sürecini baltalamak için yeni kasetler ortaya çıkacak!

Nihal Bengisu Karaca ve Ahmet Tezcan’ın sunduğu İkide Bir programında Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Önder Aytaç gündeme bomba gibi düşecek açıklamalar yaptı.

CHP lideri Deniz Baykal’ın kaset olayının konuşulduğu programda "Kasedi kim sızdırdı?" sorusunu soran Nihal Bengisu Karaca'ya Önder Aytaç'tan çarpıcı açıklamalar geldi.

“YENİ KASETLER YOLDA!”

Kasedi Ergenekon derin yapılanmasının sızdırdığını iddia eden Aytaç, Ergenekon iddianamesinden pasajlar okudu. Bundan sonra başka partilerden kişilere ait kasetlerin de ortaya çıkacağını iddia eden Aytaç, "MHP ve AK Parti’den kişilere ait kasetler ortaya çıkacaktır" dedi.

“DAVUTOĞLU’NA SUİKAST HAZIRLIĞI” İDDİASI!

Kasetin sızdırılmasının küresel bağlantılarına da dikkat çeken Aytaç, Ahmet Davutoğlu’nun komşularla sıfır problem siyasetinden rahatsız olan dış güçlerin rahatsızlığının yansımasının bu kasetle kendisini gösterdiğini söyledi. Bu nedenle önümüzdeki günlerde Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’na bir suikastin yapılabileceğini öne süren Aytaç, "Hedefteki isim Davutoğlu" dedi. Aytaç, Davutoğlu’nun sıkı şekilde korunması gerektiğini söyledi. Başbakan’ın Türkiye’de yaşayan, Ermenistan vatandaşı Ermenilerle ilgili çıkışını da eleştiren Aytaç, Başbakan’ın Dışişleri Bakanı Davutoğlu’nu daha fazla dinlemesi gerektiğini söyledi.

Başbakan Tayyip Erdoğan’ın isterse 24 saatte kaseti sızdıranları bulabilir diyen Aytaç, Başbakan’a sızdıranları bulması için çağrıda bulundu. (Mynet)