MHP Kahramanmaraş camiasının önde gelen ve tanınmış isimlerinden Ahmet
Fatih Sayın vefat ederek Hakk’ın rahmetine kavuştu.

Kahramanmaraş Belediyesi’nden emekli olan ve birkaç yıldır rahatsızlığı nedeniyle tedavi görmekte olan Ahmet Fatih Sayın bugün saat 14.02’de vefat etti. Sayın’ın vefatı ülkücü camiayı da yasa boğarken cenazesinin ise yarın öğleyin Ulu Camii’den kaldırılacağı öğrenildi.

Ahmet Fatih Sayın Ülkü Ocakları Bölge Başkanlığı görevinin yanında MHP Kahramanmaraş Merkez İlçe 2. başkanlığı da yapmıştı. Sayın son olarak 2009 yerel seçimlerinde MHP'den Belediye Meclis üyesi adayı da olmuştu. Ahmet Fatih Sayın aynı zamanda geçen aylarda vefat eden gazeteci Osman Sayın'ın da akrabası idi.

Ahmet Fatih Sayın'ın vefatı nedeni ile MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı ve MHP Kahramanmaraş Merkez İlçe Başkanı Ömer Özkan, Sayın'ın ailesi ile yakınlarına ve Ülkücü camiaya başsağlığı dileklerini sundular.

Kanal 46 olarak; merhuma Cenab-ı Allah’tan rahmet kederli ailesi ve yakınları ile ülkücü camiaya başsağlığı dileriz.

Adı Soyadı / Yaş : AHMET FATİH SAYIN / 53

Yakınları: MERHUM OSMAN SAYIN'IN OĞLU, VAHDET SAYIN'IN KARDEŞİ, BELEDİYE PERSONELİ HÜLYA SAYIN'IN EŞİ, OSMAN, BURHAN VE MUSTAFA EDEBEY SAYIN'IN BABASI, SAKIZCI AHMET VE KUYUMCU VAHİT'İN TORUNU, YAŞAR DEMİR ÖZ'ÜN YEĞENİ

Taziye Adresi : HÜRRİYET MAH. ŞEYMA SİT. A BLOK KAT:7 KAHRAMANMARAŞ

Telefon : 0.530 330 41 36

Ne zaman / Nereden : ÖĞLE NAMAZINI MÜTEAKİP 17.11.2009 SALI GÜNÜ ULU CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR.
(www.kanal46.com)