Dr. Ömer Coşkun, çakşır otunun cinsel isteği ve gücü artıran önemli bir afrodizyak olduğunu söyledi.


Sağlıklı bir cinsel yaşamın kaynağının doğada olduğunu ifaden eden Dr. Coşkun, “Çakşır otu, sperm sayısını ve sperm hareketlerini de arttırıcıdır. Bu ot düzenli kullanıldığı takdirde çiftler arasındaki cinsel mutluluğu maksimum düzeye çıkarmaya ve cinsel ilişkideki stresi, korkuyu ve tedirginliği yok etmeye yardımcı olur. Aynı zamanda doğurganlık etkisi sağlar” dedi.


Erkeklerin cinsel isteğini arttıran çakşır otunun doğru kullanılması gerektiğine dikkat çeken Dr. Ömer Coşkun, “Çakşır otunun erkek ve dişi olmak üzere iki çeşidi vardır. Doğru olanın kullanımı önemlidir. Yanlış kullanım depresyona yol açabilir. Miktarı, zamanı, ne sürede ve nasıl kullanılacağı önerilerine dikkat edilmesi gerekir” ifadelerini kullandı.


Dr. Coşkun, kadınlar çakşır otunun dişi olanını, erkekler ise çakşır otunun erkeğini kullanması gerektiğini vurgulayarak, “Çakşır kökünün saf, temiz olması gerekmektedir, içerisinde herhangi farklı bir karışım olmamalı. Önerilenin üzerinde kullanılmamalıdır. Çakşır kökünün tozu, günde 1 defa bal ile karıştırılıp yenilmelidir. Bir seferden çok kullanılmamalıdır ve kahvaltılardan yada hafif yemeklerden sonra alınması gerekir. Her gün düzenli olarak bir ay boyunca kullanılmalıdır” diye konuştu.(İHA)