Şamil Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi tarafından Kayseri Pınarbaşı Tesislerinde üretilen ve insan sağlığının öneminin bilinciyle hareket eden Şamil Madencilik, ‘333 dumansız pres mangal kömürü’ sloganıyla bir yeniliğe daha imza attı.

Kahramanmaraş’ta da dağıtım yapılan 333 dumansız pres mangal kömürünü son zamanlarda bakkal ve marketlerde görmek mümkün. Kahramanmaraş’ta da dağıtım ağını kuran Şamil Madencilik, Kahramanmaraş’ta dağıtım sorumlusu olarak, Süleyman Başkonuş’la anlaşmaya vardı.

Başkonuş; “333 dumansız pres mangal kömürü, dumansız ve kokusuz mangal kömürü olup, kullanıcının sağlığını koruyacak tedbirleri almıştır. % 100 doğal içerikli olan 333 bu özelliği sebebiyle sağlıklı pişirim imkânı sağlamaktadır” diyerek şöyle devam etti:

“Hem ekonomik anlamda vatandaşımızın yanında olan hem de sağlık yönünden bizleri koruyan 333, yüksek kalorili olup uzun yanma ömrüne sahiptir. Ayrıca söndürülüp tekrar kullanılabilir özelliğe de sahiptir. Kayseri de düzenlenen pasuma festivalinde de 333 kömürü kullanılarak ne derece sağlıklı ve uzun ömürlü olduğu ispat edilmiştir. Bugün 333 dumansız pres mangal kömürü’nün Kahramanmaraş kanalının dağıtımını üstlendik, ilerleyen zamanlarda düşüncemiz bu kömürün Kahramanmaraş ve Bölge temsilciğini alıp, bu bölgeye hitap etmektir, bundan böyle memleketimizin bakkal ve marketlerinde 333 dumansız pres mangal kömürü bulunacaktır.” (www.kanal46.com)