Kahramanmaraş’ın Erkenez Mahallesi’nde oturan ve 6 Temmuz'dan bu yana kayıp olduğu belirtilen 24 yaşındaki Şeref Çetin isimli gencin bulunduğu bildirildi.

Bir tekstil fabrikasında işçi olarak çalışan ağabey Selami Çetin (26) sağlığı fazla yerinde olmayan ve askerden geldikten sonra rahatsızlık geçiren kardeşi Şeref’in Pazar günü sabahleyin evden çıktığını ancak daha sonra geri dönmediğini söyledi.

Kaybolan kardeşi için ilgili yerlere kayıp başvurusu yaptıklarını ifade eden Selami Çetin, şöyle konuştu:

“4’ü erkek olmak üzere toplam 8 kardeşiz. Babam Bayram, annem Hatice ile en küçüğümüz Şeref ve ben Erkenez Mahallesi’nde birlikte oturuyoruz. Rahatsız olduğu için Şeref çalışmıyordu. Gün içerisinde evden çıkar gezer, dolaşır geri gelirdi. Ancak 6 Temmuz Pazar sabahı evden çıktı, bir daha da geri dönmedi. En son olarak Ulu Cami civarlarında görüldüğü şeklinde bilgi aldık. Aile olarak endişeliyiz ve bir an önce kardeşimin bulunması istiyoruz. Görenlerin insaniyet namına en yakın güvenlik güçlerine bildirmeleri çağrısında bulunuyoruz.”

MÜJDELİ HABER GELDİ!

Bu haberin ve fotoğrafın basın-yayın organlarında çıkmasının ardından kayıp genç Şeref Çetin, Ulu Cami civarında bulundu. Şeref'in kayıp olduğu süre içerisinde neler yaptığı ve nereye gittiği ile ilgili sorularada da "Gezdim, dolaştım" şeklinde cevaplar verdiği öğrenildi. Ancak olayın aydınlığa çıkarılması için araştırmalar ise sürüyor. (www.kanal46.com)