Kahramanmaraş Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Halk Sağlığı bölümü haşerelere karşı mücadelelerine devam ediyor.


Kahramanmaraş Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Halk Sağlığı tarafından yapılan açıklamada ilaçlama çalışmalarının Mart ayında başladığını ve hala da devam edildiği belirtildi.


Halkın sağlığını tehdit eden ve hastalık yayılmasına sebebiyet veren haşerelere karşı mücadeleye devam ettiklerine dikkat çeken Kahramanmaraş Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Halk Sağlığı yetkilileri: “İlimiz merkezinde bütün mahallelerimiz ile kamunun faydalandığı cami, park, mesire alanı gibi alanlarla birlikte mahallelerimizde bulunan yıkık, harabe ve virane kalan alanlarda ilaçlama çalışmalarımız devam ediyor.


İnsan sağlığını tehdit eden başta kene olmak üzere, akrep, yılan, fare, hamam böceği vb gibi haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.


Yaz ayları münasebetiyle halkımızın daha sık kullanacağı alanlarla, toplu olarak kullanılan yerlerde yaptığımız ilaçlama çalışmalarımıza Mart ayında başladık ve halen de devam ediyoruz.


Halkımızın sağlığı açısından tehdit oluşturan haşerelere karşı mücadelemiz yaz ayları boyunca da devam edecek” diyerek bilgi verdiler. (www.kanal46.com)