Kahramanmaraş’ın Türkoğlu İlçesi Kılılı beldesinde Lütuf Mensucat tarafından Zekeriya Tanrıverdi adına yaptırılan Sağlık Ocağı’nın tanıtımında İl Sağlık Müdürü Dt. Sıtkı Güvenç tarafından yapılarak hayırsever Zekeriya Tanrıverdi’ye şükran plaketi verildi.

Plaket törenine; Türkoğlu Kaymakamı Gazi Levent Kurtoğlu ve Kılılı Belediye Başkanı Mehmet Bezirci, Sağlık Ocağı başhekimi ve basın mensupları da katıldı. Törende bir konuşma yapan Güvenç, şunları ifade etti: “Kahramanmaraş’ta Sağlık ocağı ihtiyacı duyduğumuz her yerde Kahramanmaraşlı hayırsever iş adamlarını her zaman yanımızda gördük. Bizim göreve geldiğimizde 11 olan sağlık ocağı sayısını hayırseverlerin katkıları ile bugün gelinen noktada 26’ya çıkardık. İşte bu gün bu hayırseverlerimizden biri olan Sayın Zekeriya Tanrıverdi’nin adına yaptırılan Zekeriya Tanrıverdi Sağlık ocağının tanıtımında hep birlikteyiz. Gördüğünüz gibi; Sağlık Ocağı değil, sanki mini hastane şeklinde düzenlenmiştir. 1.200 metre kullanım alanına sahip, günlük 90-100 civarında hastaya bakılan bu Sağlık Ocağı Kılılı beldemizin büyük bir sağlık tesisi eksikliğini tamamlanmış oldu. Ben bu vesile ile Sayın Zekeriya Tanrıverdi ye ve Lütuf Mensucat’a teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Sağlık Ocağımız Kılılı beldemize hayırlı olsun.”

Törende ayrıca Sağlık Ocağı’nın yapımında gösterdiği gayretlerinden dolayı Kılılı Belediye Başkanı Mehmet Bezirciye de bir şükran plaketi verildi. (ajans 46-www.kanal46.tv)