Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde 18 yaşındaki İmam Hatip Lisesi öğrencisi Hilal Şahin, evin çatısına kendisini eşarbı ile asarak intihar etti. Okulunda başarılı bir öğrenci olduğu söylenen Hilal’in, intihar etmeden önce kaleme aldığı not, hastanede avuçlarının arasında bulundu.

Edinilen bilgilere göre; intihar olayı önceki gün saat 17.00 sıralarında Battalgazi Mahallesi Boğaziçi Sokak 9 numaralı evde meydana geldi.

Anne Türkan Şahin, evin çatısına çıktığında İmam Hatip Lisesi son sınıf öğrencisi kızı Hilal Şahin’i asılı vaziyette buldu. Kızını asılı vaziyette görünce sinir krizleri geçiren Türkan Şahin’in çığlıkları üzerine çatıya çıkan komşuları, evin çatısındaki tahtaya eşarbı ile asılmış bir vaziyette bulunan Hilal Şahin’i Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırdılar.

Eşarbı ile kendisini asarak yaşamına son veren Hilal’in intiharı ailesi ve mahalle sakinlerini şoke ederken Hilal’den geriye intihar sebebini yazdığı not kâğıdı kaldı. Notta arkadaşlarını, öğretmenlerini çok sevdiğini fakat sorunları olduğunu yazan genç kız, sevdiklerinden Allah’ın kendini affetmesi için dua etmelerini istedi.

Hastanede elinden yere düşen kâğıda Hilal; “Ş...Hocam hakkınızı helal edin. Allah’ım ne olur beni affet, Allah’ım ne olur affet … Çok dua edin bana.” sözleri ile sevenlerini gözyaşına boğdu.

Hilal’in gün boyunca anormal bir davranışta bulunmadığı, hatta evin boyasını yapan İsmet Aslan’ın da öğle yemeğini verdiği öğrenildi.

Başarılı Öğrenciydi

Elbistan İmam Hatip Lisesi’nde öğrenim gören Hilal Şahin’in sınıfında başarılı bir öğrenci olduğu öğrenildi. Bu yıl son sınıfa geçen Hilal’in Arapça dersi dışında tüm derslerinin iyi olduğu ve öğretmenleri ve arkadaş çevresi tarafından da çok sevilen bir öğrenci olduğu öğrenildi.

Genç kızın cenazesi dün kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

KAYNAK: POSTA GAZETESİ, HASAN GÖÇER / ELBİSTAN, (DHA) (www.kanal46.com)




(YASAL UYARI: BU HABER İLE FOTOĞRAFIN İKTİBAS EDİLMESİ KESİNLİKLE YASAKTIR....)