Kahramanmaraş Pınarbaşı Destan Çınaraltı Tesisleri’nin işletmecisi, aynı zamanda Ak Parti Kahramanmaraş İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yürüten ve 21 Şubat Cumartesi günü içerisinde eşi ile çocuklarının da bulunduğu otomobilinin kaza yapması sonucu yaralı olarak kaldırıldığı Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Cengiz Kamalı’nın bugün öğleden sonra taburcu edileceği öğrenildi. Kamalı’nın tedavisine ise evde devam edilecek.

Cumartesi günü saat 14.30 sıralarında eşi ile iki çocuğunun da bulunduğu ve kendi kullandığı otomobili ile evine gitmekte olan Kamalı, halk arasında Tekerek yolu olarak bilinen İsmet Karaokur Bulvarı üzerinde aşırı yağıştan kaynaklanan su birikintisine birdenbire girince aracının kontrolünü kaybederek çarptığı orta refüje çıkarak takla atmıştı.

3 takla atan araçtan sağ çıkmayı başaran ve adeta ölümden dönen Kamalı’nın eşi ve iki çocuğu kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, Kamalı ise kol ve kaburga kırığı teşhisiyle kaldırıldığı Kahramanmaraş Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Otomobilde hasar meydana gelirken, Kamalı’nın sağlık durumunun ise günden güne iyiye gittiği bildirildi. İç kanama nedeni ile ameliyata alınan Kamalı’nın sol göğüs altından delik açılarak tüp takıldığı ve sağlık durumunun şu an iyiye gitmekte olduğu belirtildi.

BU SABAH TÜP ÇIKARILDI

Hastane kaynaklarından elde edilen bilgiye göre; bu sabah saatlerinde sol göğüs altındaki tüp çıkarılan Kamalı, bugün öğleden sonra taburcu edilecek ve tedavisi ise evde devam edecek.

Hastanedeki tedavisi sırasında kendisine yakın ilgi ve alaka gösteren tüm hastane personeli ile yetkililere teşekkür eder Kamalı; “Allah’a binlerce şükürler olsun. Yüce Yaradan’a bizlere acıdığı için şükürler ediyoruz. Artık tedavime evde devam edilecek. Yaklaşık bir haftalık tedavim sırasında beni gerek ziyaret ederek, gerek telefon açarak gerekse de çiçek göndererek yalnız bırakmayan ve moral desteği sağlayan tüm herkese de ayrıca en içten duygularımla teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

HASTANEYE ZİYARETÇİ AKINI YAŞANDI

Cumartesi günü yaptığı kazayla sevenlerini üzen Kamalı’nın hastanedeki yaklaşık bir haftalık tedavisi sırasında özel odası adeta ziyaretçi akınına uğradı.

TBMM Başkanvekili Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Cafer Tatlıbal, Fatih Arıkan, Eski milletvekili Ali Sezal, Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Mehmet Beşen-2 ve Mustafa Buluntu, AK Parti il eski başkanı Atıf Şirikçi, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri Emrullah Küçükdevlet ve Murat Arifoğlu, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Necati Okay, Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, İl Sağlık Müdürü Dr. Reha Hüdayioğlu, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Murat Özkars, AK Parti İl Genel Meclisi adayı Ekrem Ergin, Ak Parti Kahramanmaraş Belediye Başkan Aday Adayı Sıtkı Güvenç, KMESOB eski başkanı A. Kadir Arifoğlu, daire müdürleri, Ak Parti il ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve basın mensupları Kamalı’yı ziyaret ederek, geçmiş olsun dilekleri ile birlikte acil şifalar dilediler. Bu arada Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır ile Vali Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık ta Kamalı'ya acil şifalar diledi.

Kanal 46 yazarlarından olan Cengiz Kamalı’ya bizler de ‘geçmiş olsun’ dileklerimizle birlikte Cenâb-ı Allah’tan acil şifalar diliyoruz. (www.kanal46.com)