Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez ilçe yönetim kurulu üyesi ve merkez ilçe başkan yardımcısı H.Mustafa Karaarslan, oğlu Umut Berkay’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.

Beyinde ödem oluşması nedeni ile tedavi görmekte olduğu KSÜ Tıp Fakültesi’nde hayata gözlerini yumarak Hakk’ın rahmetine kavuşan 7 yaşındaki Umut Berkay’ın cenazesi, geçen Şazibey camiinde bugün kılınan öğle namazını müteakip Şeyhadil Mezarlığına defnedildi.

H. Mustafa Karaarslan’ın üç çocuğundan en küçüğü olan, ancak uzun zamandır tedavi gören Umut Berkay’ın cenaze törenine; MHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Özkan, MHP eski Milletvekili Nevzat Taner, MHP eski il başkanı Mehmet Ekberoğlu, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Bağrıaçık, akrabaları, Karaarslan’ın partili arkadaşları, dostları ve cami cemaati katıldı.

MHP’NİN ACI GÜNÜ…

MHP Kahramanmaraş Merkez İlçe Başkanı Ömer Özkan, vefat haberi ile üzüntülerinin büyük olduğunu belirterek şunları kaydetti: “Beyinde ödem oluştuğu için hastanede tedavi altına alınan 7 yaşındaki Umut Berkay, büyük ihtimalle enfeksiyon kapmasından da dolayı bu sabah tedavi görmekte olduğu hastanede Hakk’ın rahmetine kavuştu. Cenazesi öğle namazını müteakip Şazibey Camii’nden kaldırılarak son yolculuğuna uğurlandı. Kendisine Allah’tan rahmet diliyoruz. Bu arada 3 çocuğundan en küçüğünü kaybeden dava arkadaşımızı da başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.”

Merhuma Allah’tah rahmet, kederli ailesi ile yakınlarına sabırlar dileriz. (www.kanal46.com)




YASAL UYARI: HABER METNİ İLE FOTOĞRAFLARIN BASIN-YAYIN ORGANLARI VE İNTERNET SİTELERİ TARAFINDAN 'KANAL 46' ADI KAYNAK VE MAHREÇ GÖSTERİLSE DAHİ İZİNSİZ OLARAK İKTİBAS EDİLMESİ KESİNLİKLE YASAKTIR. BU YASAĞA UYMAYANLAR İDARİ VE MALİ CEZALARI PEŞİNEN KABUL ETMİŞ SAYILIRLAR. KANAL 46 BU KONUDAKİ TELİF VE YAYIN HAKLARINI SAKLI TUTAR.. KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR...