Uzman Doktor İrfan Karatutlu başkanlığındaki Kahramanmaraş Tabip Odası (KTO) programlı çalışmalarını sürdürüyor.

Yeni dönemde Kahramanmaraş’ın sağlık sorunları ile ilgili çalışmalar kapsamında İşyeri hekimliklerine ziyaretler yapan Kahramanmaraş Tabip Odası yönetim kurulu üyeleri, toplum sağlığının en önemli bileşenlerinden olan İşçi sağlığı konusunda çalışmalarını sürdürüyorlar.

KTO heyeti, İşyeri hekimlerinin çalışma ortamlarını yerinde değerlendirmeyi amaçlayarak sorunlarına çözüm üretebilmek amacı ile İş ve İşçi Sağlığımı Kahramanmaraş’ta daha üst seviyeye çıkarabilmek için ön görüşmelerde bulunuyorlar.

Gittikleri yerlerde memnuniyetle karşılan Tabip Odası yönetim kurulu üyeleri, ayrıntılı bir çalışmaya imza attılar. İşyeri Hekimleri de meslek odaları tarafından sorunların tespiti ve çözümü için yapılan bu faaliyeti memnuniyetle karşıladı.

Kahramanmaraş Tabip Odası (KTO) Başkanı Dr. İrfan Karatutlu konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “İşyeri ve İşçi sağlığı Kahramanmaraş’ta gün geçtikçe daha önemli hale gelecektir. Kalitenin artırılmasında Meslek Kuruluşu olarak üstümüze düşen görevi ifa etmeye çalışıyoruz. Hekimlerin olduğu her yerde sağlığın geliştirilmesi için önerilerimiz devam edecektir.” dedi. (www.kanal46.com)