Ramazan ayının son günlerine yaklaştığımız şu günlerde, iftar programları birbirini takip ederken, geleneksel hale gelen iftar programı verenler arasında Kahramanmaraş Tabip Odası da (KTO) vardı.


İftar programına katılım ve ilgi yüksek olurken, Kahramanmaraş sağlık çalışanlarının, özellikle doktor camiasının bir bölümü orada idi.


Ev sahipliği yaptığı iftar programında konuşan KTO Başkanı Doç.Dr. Hafize Oksüz, ramazan ayının getirdiği dostluk, barış ve kardeşlikten söz ederek, bu tür iftarların birer manevi organizasyon olduğunu, bunun da dostlukları, sosyal dayanışmayı pekiştirmek bir yana, ramazan ayının bir hoşgörü dönemi olduğunu söyledi.


Diğer konuşmacı ise, eski sağlık il müdürü, şimdilerin AK Parti Kahramanmaraş MilletvekiliDt.Sıtkı Güvençise biraz siyasi konuştu, milletvekili arkadaşları ile, kentin bir adım ileriye gitmesi, sorunlarının çözümü için el birliği ile hareket ettiklerini belirterek, böyle bir organizasyona imza attıkları için başkan Öksüz ve arkadaşlarına teşekkür etti.


İftar programına katılan bir başka siyasi ise, Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş MilletvekiliMesut Dedeoğluidi. O da, mecliste bulunan 8 Kahramanmaraşlı milletvekili arkadaşları ile uyum içinde, yine kentin çözüm bekleyen sorunları için çalıştıklarını, çalışacaklarını kaydetti.


İFTAR SONRASI MUHABBET


Eski AK Parti milletvekili Dr.Cafer Tatlıbal konuşma yapmazken, geceye damgasını vuran en önemli olay, eski - yeni vekillerin muhabbeti, buna zaman zaman doktorların da karışması idi.


İftar sonrası bazı gazeteci ve meslektaşları ile sohbet eden, kentin yerel ve ülkenin ulusal meselelerini konuşan AK Parti Milletvekili Dt.Sıtkı Güvenç, hem iftarı düzenleyenlere teşekkür etti, hem de bu hoşgörü ayındaki insanların bir araya gelişinin ülkenin refahı, huzuru için önemli olduğunun altını çizdi.


Bu arada Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Dr. Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu da Pınarbaşı Çınaraltı Tesislerindeki iftar sonrasında programa katılarak meslektaşları ile sohbet etti. (Kaynak: Kimlik gazetesi)