İçeriğinde Allantoin, Kolajen,Elastin, Proteinler, Vitaminler, ve Glikolik asit içeren “CELLTONE” Cildin kendini yenileme mekanizmasini güçlendirir.

İçeriğinde Allantoin, Kolajen,Elastin, Proteinler, Vitaminler, ve Glikolik asit içeren “CELLTONE” Cildin kendini yenileme mekanizmasini güçlendiren ve dengeleyen salyangoz salgisi özü ilede çevresel faktörlere karsi koruma saglayan CELLTONE cildinizde maksimum koruma ve yenilenme sağlar.

Salyangoz salgısının yeniden yapılandırıcı özelliği, cilt hücrelerini yenileyerek, sivilce, kırışıklık, kesik ve yanıkların neden olduğu izleri azaltır ve her zaman hayalini kurduğunuz yumuşak ve pürüzsüz cilde sahip olmanızı sağlar.

Lekesiz bir cilt için şansa ihtiyacınız yok CELLTONE'un sırrı, ana muhteviyatı olan Alantoin’ salyangoz tarafından üretilen, dokularını yenilemesine ve kırılan kabuğunu yeniden üretmesine imkan veren maddedir.

Salyangoz salgı özlü kremin kullanımı kolaydır. Tek yapmanız gereken, kremi günde iki kez cildinize uygulamak... Cildinizin gözle görülebilir bir şekilde nasıl yenilendiğini ve canlandığını gördüğünüzde inanamayacaksınız.

CELLTONE sivilcelerin neden olduğu izler, kesik izleri, kırışıklıklar, ve güneş lekeleri gibi birçok cilt sorununun çözümünde bir numaralı yardımcınız. (Tanıtım / Mynet)

Ayrıntılı bilgi için:

http://www.firsat7.com/?utm_source=mynet&utm_medium=banner&utm_campaign=advertorial