Kahramanmaraş’ın AK Partili Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, düzenlenen iftar yemeğinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Pınarbaşı Destan Tesislerindeki iftar yemeğinde Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, il genelinde görev yapan bazı ulusal ve yerel gazete ile TV yöneticileri ve çalışanlarıyla iftar yemeğinde buluştu.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Poyraz, basın mensuplarının ramazan ayını kutladı. Konuşmasının başında Belediye çalışmalarıyla ilgili ilerleyen günlerde bir basın toplantısı düzenleyeceklerini belirten Başkan Poyraz, şunları kaydetti:

“Şehrimiz her geçen gün büyümekte. Son 5 yıla baktığımızda ilimiz geçtiğimiz 25 yılda gerçekleştirdiği büyüme oranını son 5 yılda gerçekleştirdi. Kahramanmaraş sağlıklı bir çocuk gibi büyüyor, bu gerçekten önemli. Şehrin sorunlarını biliyoruz. Bu gerçekleri bilerek bir yandan önümüzdeki 30 yılın hesaplarını projeksiyonlar yaparak imar planları hazırlıyoruz, bir yandan da şehrin tarihi dokusunu ortaya çıkaracak çalışmalara her gün bir yenisini ekliyoruz. Dönem sonuna geldiğimiz zaman sit alanı olarak bahsettiğimiz alan inşallah şehre yeniden kazandırılmış olacak. Bunların yanı sıra katı atık alanı ile ilgili kamulaştırma çalışmaları tamamlandı. 10-15 gün içerisinde yer teslimi yapılacak ve inşallah Kürtül diye adlandırdığımız bölgede yapımına başlayacağız. Yine kısa süre içerisinde yapacağımıza söz verdiğimiz Kavlaklı’ya su projemiz tamamlanmak üzere, Kavlaklıyı bayramdan önce suya kavuşturacağız.”

Başkan Poyraz konuşmasını şöyle sürdürdü: “Belediye yeni hizmet binamız Türkiye’nin belki de sayılı birkaç belediye binasından biri. İnşallah önümüzdeki günlerde hep beraber göreceğiz hizmet binamız önemli ulusal toplantılara ev sahipliği yapacak. Daha güzelini yapmak için yola çıktık. Her şeyin en güzelini Kahramanmaraşlılarla buluşturmaya gayret gösteriyoruz. ‘Gücümüz millet işimiz hizmet’ anlayışı ve sizlerinde desteğiyle yola devam ediyoruz.”

Başkan Danışman ve Kent Konseyi Başkanı Zeynep Arıkan, Belediye Başkan yardımcısı Cevdet Kabakcı ve Hasan Kara, Belediye Başkan Yardımcısı Vekili Mustafa Uzunlar, Özel Kalem Müdürü M. Fatih Ertaş, Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Mustafa Semerci'nin de katıldığı iftar yemeğinin sonunda basın mensuplarının Kadir gecesi ve Ramazan Bayramı’nı kutlayan Başkan Poyraz basın mensuplarının sorularını da cevaplandırarak onlarla bir süre sohbet etti. Bu arada kentteki birçok ulusal ve yerel basın mensubunun da iftara katılmadığı görüldü. (www.kanal46.com)