Tam donanımlı modern poliklinikleri ile sadece Kahramanmaraş merkezin değil, bölgenin sağlıkta yüz akı olan Uğur Göz Hastanesi, şimdi de bölgeden hasta kabulüne başladı.

Yaklaşık 5 senedir özellikle göz hastalıklarının tedavisinde büyük bir çıkış yapan, atılımda bulunan Uğur Göz Hastanesi, glokom, şaşılık, excimerlazer, katarakt gibi göz hastalıklarının tedavisinde bölgenin cazibe ve tercih merkezi haline geldi ve çevre vilayetlerden de hastaların gelmesiyle, ülke çapında büyük üne kavuştu.

Bu anlamda, bölgenin en büyük illerinden Gaziantep’ten gelen Emine Yalçın isimli hastayı tedavi eden Dr. Uğur Toka, gözleri görmeme tehlikesi geçiren hastayı tedavi etti ve sağlığına kavuşturdu.

Hastanın oğlu S.Ahmet Yalçın, 70 yaşındaki annesini birçok doktora götürdüklerini, ancak internetten takip ettikleri ve Türkiye’nin bu anlamda 5. hastanesi olduğunu öğrendikleri Uğur Göz Hastanesini tercih etmekle büyük bir isabet kaydettiklerini söyledi.

Hasta yakını Yalçın, “Bu hastanenin, Türkiye genelinde iyi bir yerde olduğunu öğrendik. Zaten internetten ede takip ediyorduk. Annem Emine Yalçın, daha önce de katarakt ameliyatı olmuştu, ancak bir sonuç alamamıştık. Çünkü bu tür ameliyatlarda burasının başarılı olduğunu çok duymuştuk, iyi ki geldik, doktorumuza ve hastaneye teşekkür ediyorum. Çünkü, olağanüstü bir sıcaklık, ilgi gördük” dedi.

ÇEVRE İLLERDEN YOĞUN TALEP VAR

Gaziantepli hastasını tedavi eden ve kör olmaktan kurtaran ve başarılı bir ameliyat (komplikasyon) gerçekleştiren Göz Doktoru Uğur Toka, çevre illerden büyük talep olduğunu söyledi: Toka; “Bu hastamız şayet bize gelmeseydi, kör olma tehlikesi ile karşı karşıya kalacaktı. Kendisini Gaziantep’li bir meslektaşımız gönderdi. Yani buraya o arkadaşımızın referansı, tavsiyesi üzerine geldiler. Hastalarımız da biliyor, bu tür ameliyatların yapıldığı belli başlı hastanelerinden biriyiz. Bölgede tek olduğun uda rahatlıkla söyleyebilirim. Katarakt gibi komplikasyonlarda hastanemizin başarılı olduğunu herkes biliyor, takdir ediyor” diye konuştu.

Hastanede, hastalarla konuştuğumuzda, personelin sıcak ilgisi ile karşılaştıklarını, başta doktorları olmak üzere, tüm personeli güler yüzlü ve hizmete hazır gördüklerini söylediler. (Kimlik - www.kanal46.com) )