Özürlüler Vakfı , “Sen De Bir Milyon Kişiden Biri Olmak İstemez Misin?” isimli proje ile yeni bir destek kampanyası başlattı.


Vakıf, özürlü olarak yaşayan bireylerin ve ailelerinin karşı karşıya kaldıkları bir sağlık sorunu değil, sosyal boyutlarıyla toplumu yakından ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasını gerektiren bir insan hakları sorunu olarak ele alınması gerektiğini belirttiği destek çağrısında;


“Devlet ve toplum olarak temel sorumluluğumuz, nüfusun azımsanamayacak bir bölümünü oluşturan özürlü bireylerin sorunlarına sahip çıkarak, sağlıklı politikalar ve kalıcı çözümler üreterek, onların yaşama sevincini yitirmeden, mutlu bir yaşam sürebilmeleri için çaba sarf etmek olmalıdır.” Deniliyor.


Şimdi harekete geçme zamanı!


2009 yılında “Haydi Gülümse” isimli bir proje ile duyarlı kişi ve kurumların katkılarını sağlayarak, 0-15 yaş arasındaki özürlü çocukların ameliyatlarını gerçekleştiren Özürlüler Vakfı, 2013 itibariyle de daha büyük ve kapsamlı bir projeyle ameliyat olmayı bekleyen çocukların yarınlara umutla, sağlıkla bakabilmeleri için duyarlı kişi ya da kurumların desteklerini bekliyor.


Özürlüler Vakfı 2013 yılındaki bu projesiyle, tasarladıkları şık bilekliklerin satışından elde edilecek gelirler ile daha fazla 0-15 yaş arasındaki özürlü çocukların ameliyat ve tedavilerini gerçekleştirmeyi hedefliyor.


 Proje ile ilgili detaylı bilgi www.birmilyonbileklik.com sitesinden veya  ayrıntılı bilgi için www.ozurlulervakfi.org.tr web sitesi ziyaret edilebilir. Ya da 0212 635 78 42-45 nolu telefonlardan iletişime geçilebilir.