Kahramanmaraş kent merkezinde faaliyet gösteren Cesur ve Barış Sürücü Kurslarının sahibi Makine Mühendisi Coşkun Cesur’un mühendislik faaliyetlerinde ortağı olan genç meslektaşı Ömer Çıkrıkcı, genç yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu Hakk’ın rahmetine kavuştu.

28 yaşındaki mühendisin cenazesi ise bugün Ulu Camii’deki öğle namazını takiben kılınan ve aile yakınları ile vatandaşların ve MHP Milletvekili adayı Ejder Oruç'un da katıldığı cenaze namazı sonrasında toprağa verildi.

Aslen İsadivanlı Mahallesi’nden olup, Yunus Emre Mahallesi’nde oturan, merhum Necati Çıkrıkcı’nın oğlu, İrfan Çıkrıkcı’nın kardeşi, Sami Özen ve merhum Ahmet Çıkrıkcı’nın torunu, Akif, Ali ve Ahmet Özen ile Sıddık ve Alirıza Çıkrıkcı’nın yeğeni olan Ömer Çıkrıkcı, dün sabah yatağında vefat etti. Yapılan muayenede kalp krizinden yaşamını yitirdiği anlaşılan Çıkrıkcı’nın cenazesi Şeyhadil Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü mezunu olarak yaklaşık 5 yıldır mühendislik yapan Ömer Çıkrıkcı bekârdı. Çıkrıkcı’nın genç yaşta vefatı büyük üzüntüye yol açtı.

Taziye Adresi: YUNUS EMRE MAH. 76001. SK.3 / 02 (Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi arkası KAHRAMNMARAŞ)

Telefon: 0.532 515 53 18

Merhuma Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli ailesi ile yakınlarına sabırlar dileriz. (www.kanal46.com)