Başhekimliğini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yakınlığı ile bilinen Opr. Dr. M. Nedim Şerefoğlu'nun yaptığı Kahramanmaraş kent merkezindeki Yenişehir Devlet Hastanesi'nde (YDH) hastaların artık internet üzerinden online randevu alma uygulamasına başlanıldı.

Geçen aylarda poliklinik binasının içerisini tamamen yenileyen Yenişehir Devlet Hastanesi ilde bir ilke imza attı. 07.15'de hasta almaya başlayan hastane artık internet üzerinden de Online Randevu ile hasta almaya başladı.

Daha önce Hastanede bir defa muayene olan hastalar internet üzerinden www.ydh.gov.tr adresinden istediği polikliniğe istediği saatte randevu alarak, başka hiçbir yere uğramadan randevu aldığı saatte polikliniğe giderek muayene olabilmektedir.

Ayrıca laboratuar sonuçları da internet üzerinden alınabilmektedir. Yakında SMS ile randevu sistemi ile de randevu imkanı sağlanacaktır. Eski SSK hastanesine göre bir çağ atlayarak başarılara imza atan hastane her geçen gün ilerlemeye devam etmektedir. (Kaynak: Maraş Gündem - www.kanal46.com)