Sadece siyasetin, medyanın değil, toplumun önde gelen ve tanınan ismi, Pınarbaşı Destan Tesisleri sahibi sevgili kardeşimiz Cengiz Kamalı, 21 Şubat Cumartesi günü geçirdiği bir trafik kazası sebebiyle Kahramanmaraş Devlet Hastanesi’nde tedavi görüyor.

Geçmiş olsun dileklerimizle, tez günde iyileşip, yeniden işine, aramıza dönmesi en halisane temennimizdir.

Pınarbaşı Düşünce Üretim Merkezinin Başkanı olan bu dostumuz, geçtiğimiz hafta sonu, evine giderken, (geliyorum) diyen felaketin kurbanı oldu. Düz yolda, araba kontrolden çıkınca, kaçınılmaz hale gelen kaza nihayetinde, vücudunun birkaç yerinde zedelenme yaşayan sevgili Kamalı, “Allah muhtaç etmesin, ama yokluklarını da vermesin” dedikleri doktorların elinde, tedavi görüyor.

İçinde ailesi de olduğu halde, meydana gelen kaza sebebiyle, hastanede yatan Kamalı’nın özel odası, ziyaretçi akınına uğruyor. Siyasetçisi, işadamı, bürokratı, esnafı ve basın dostları vs…

Kamalı, bu şehirde sevilen insan. Çok da dostu var. Yüreği temiz, gözü-gönlü gani. Ahım-şahım serveti olmasa da, dostlarının varlığını her daim en büyük servet diye telakki etmiş, insan olmanın, insancıl davranmanın erdeminden hareketle, para değilse de hep dost kazanmış.
Kamalı’nın övündüğü servet de bu zaten.

Geçmiş olsun sevgili dostum, kendine iyi bak ve çabuk iyileş. Bir an önce de aramıza dön.

Sensiz ne hayatın, ne de Pınarbaşı’nın tadı-tuzu var. Sen olmayınca, yaşam suyu çekilmiş değirmeni andırıyor.

Gözlerinden öpüyorum.

MEHMET FİSKECİ