12 Şubat Stadyumu modernize edilmeye devam ediyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, “Siparişi verdik, en kısa sürede stadyumumuzu elektronik skorboard’a kavuşturacağız.”dedi.


Kahramanmaraşlı taraftarın büyük bir heyecanla beklediği Elektronik Skorboard sisteminin yapılacağı müjdelendi. Geçtiğimiz yıl stadyumun modernizasyon çalışmaları sırasında gündeme getirilen ve yapımı için çalışmalara başlanan Elektronik Skorboard’un, en kısa sürede yapılacağı ifade edildi.


Sistemin siparişini verdiklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, stadyum içerisinde olmazsa olmaz bir unsur olan Elektronik Skorboard’ın en kısa sürede montajının da yapılacağını belirtti. 


Yani gelecek sezon 12 Şubat Stadyumu büyük ihtimalle ışıklandırmaya da kavuşmuş olacak. Kahramanmaraşspor’lu taraftarların en büyük hayali 12 Şubat Stadyumunun gece maçlarına da hazır hale gelmesiydi. Bu sayede artık gece maçları için gerekli bütün şartlar oluşmuş olacak ve 12 Şubat Stadyumu bölgenin en iyi stadyumlarından biri haline gelmiş olacak. Haber: Cebrail SARI