Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta mücadele eden 1920 Maraşspor’un Antalya kampı devam ediyor.


1920 Maraşspor ligin ikinci devresine hazır girmek için Antalya’da kampa girdi. Kamp boyunca güç ve kondisyon depolayacak olan 1920 Maraşspor Kampta yapacağı hazırlık maçları ile lige hazır şekilde girmek istiyor.  


Sabah idmanlarında güç ve kondisyon depolayan Turkuaz Beyazlı ekip akşam idmanlarında daha çok topla çalışmalar yapıyor. Kamp boyunca  4 hazırlık maçı yapmayan 1920 Maraşspor  lig başlamadan önce maç eksiğini gidermek istiyor. Teknik heyetin raporu doğrultusunda ihtiyaç duyulan mevkilere nokta transferler yapmak isteyen 1920 Maraşspor kamp’ta oynadığı hazırlık maçında Fatsa Belediyespor’a 2-1 mağlup oldu. 


Fatsa Belediyespor karşısında tüm oyuncularına forma veren Teknik Direktör Kadir Ardıç; Fatsa Belediyespor karşısında 2-1 mağlup olduk ama, oynanan oyun bizleri memnun etti. Kamp sonun kadar 2 hazırlık maçı daha yapmayı planlıyoruz. Ligin ikinci yarısına hazır şekilde girmek istiyoruz.  İhtiyaç duyulan mevkilerimize gerekli transferlerimizi yaptık. Yeni gelen arkadaşlarımızda takımımıza kısa zamanda uyum sağladılar.  Ligin ikinci devresinde Taraftarlarımıza Seyir zevki olan maçlar izlettireceğimize inanıyorum"  dedi.