TFF 3. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Kahramanmaraşspor'da, teknik direktör Faik Demir, hafta sonunda Batman Belediyespor ile oynayacakları karşılaşmayı kazanarak, play-off'a kalmayı garantilemek istediklerini söyledi.

Demir, oynadıkları son lig maçında Batman Petrolspor'u sahasında 1-0 yenmeyi başardıklarını, Batman Belediyespor'u da yenip ligin bitimine bir hafta kala mutlu sona ulaşmayı hedeflediklerini kaydetti.

Oynadıkları 16 karşılaşmadan 31 puan çıkardıklarını ve sıralamada lider Hatayspor'un 1 puan gerisinde ikinci olduklarını belirten Demir, şöyle konuştu:

''Hatayspor ve bizimle birlikte Batman Belediyespor da play-off mücadelesi veriyor. Batman Belediyespor'un da bizim gibi 31 puanı var. Hafta sonunda Batman Belediyespor ile sahamızda oynayacağız. Bu maçı kazanırsak Batman Belediyespor'u 3 puan geçeceğiz. İkili averajımız daha iyi olduğu için de play-off'u garantileyeceğiz. Bu çok önemli ve zor geçeceğini bildiğimiz maçı mutlaka kazanmaya çalışacağız. Maçın hazırlıklarını sürdürüyoruz ve galibiyet dışında bir seçenek düşünmüyoruz.''

Demir, Batman Belediyespor ile oynayacakları karşılaşma öncesinde sakatlığı süren Özcan dışında eksik futbolcularının olmadığını bildirdi.

HAFTANIN PROGRAMI

Diyarbakır Kayapınar Belediyespor-Belediye Bingölspor: Ömer Murat Ülger
Kahramanmaraşspor-Batman Belediyespor: Murat Türker
Hatayspor-Siirtspor: Sinan Cem İyihuylu
Batman Petrolspor-Bağlar Vuralspor: Murat Göze (www.kanal46.com)