Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvası sona erdi.


Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından ilçeye yaptırılan 250 seyirci kapasiteli Andırın Spor Salonu, ilk müsabakaya ev sahipliği yaptı.


Kurumlar arası etkileşimi güçlendirmek ve ilçede spor kültürü oluşturmak amacıyla Kaymakamı Alper Çiftçi öncülüğünde düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvasına 19 takım katıldı.


Turnuvada, Darıovası Cumhuriyet Ortaokulu birinci, Hastane ikinci ve Şehit Yasin Höbek Yatılı Bölge Ortaokulu (YİBO) üçüncü oldu.


Takımlara kupalarını veren Kaymakam Çiftçi, yaptığı konuşmada, yapımı tamamlanan spor salonunda ilk etkinliği düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Andırın'ın bundan sonra halkın sağlıklı ve ferah bir ortamda spor yapabilecekleri güzel bir salona kavuştuğunu ifade eden Çiftçi, ''Gençlerimiz ve öğrencilerimiz sportif faaliyetlerini bu salonda rahat bir ortamda yapabilecekler'' diye konuştu. AA