Kahramanmaraş merkeze bağlı Kavlaklı İlköğretim Okulu güçlü rakiplerini ezici bir şekilde yenerek Badminton şampiyonasında finale yükseldi.

Kahramanmaraş’ta yapılan Badminton Yıldızlar Türkiye şampiyonasında Kahramanmaraş’ı temsil eden Kavlıklı Hasan Gökçe İlköğretim Okulu, Okul takımı büyük bir başarı sergiliyor.

İlk turda Sinop takımını 3–2, Siirt takımını 5- 0 yenerek grup birincisi olarak ikinci tura yükseldi. İkinci turdaki rakipleri Aydın takımını 4–1, Niğde takımını 5–0 yenerek finallere çıkmaya hak kazandı.

Kahramanmaraş şampiyonu Okul takımının müdürü Ali Akar; “İmkânsızlıklara rağmen Kahramanmaraş’ı en iyi bir şekilde temsil ettiğimiz için büyük bir gurur ve mutluluk duymaktayız” dedi.

Beden Eğitimi öğretmeni Süleyman Toker; “Öğrencilerin başarılı olmasında, bu duruma gelmesinde bizlere destek vererek onurlandıran, güç veren, emeği geçen tüm veli ve öğretmenlere teşekkür ediyoruz. Başarının nedeni çok çalışmak ve başarıya inanmaktır” diye konuştu.

Başarıyı yakalayan öğrenciler Selami Karasu, Uğur Karasu, Numan Ateş ve Ahmet Durdu Kuş Finallere yükselmekten çok büyük sevinç duyduklarını, finalde de büyük başarı yakalayacaklarını, Kahramankent’e layık bir evlat olmak için daha çok çalışmak gerektiğini belirtiler. (MEM-BASIN - www.kanal46.com)