3. lig takımlarından Kahramanmaraş Belediyespor’da Teknik Direktör olarak görev yapan Erol Azgın ile yollar ayrıldı. Bu durum ise ‘Dere geçerken at değiştirilmez’ sözünü akıllara getirdi.


Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda Kulüp Basın Sözcüsü olan Fatih Köşker yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:


“KAHRAMANMARAŞ BELEDİYE SPOR KULÜBÜ BASIN BİLDİRİSİ


Değerli Basın Mensupları;


Süper Toto 3 Lig’e çıktığımız günden bu yana beraber hareket ettiğimiz Teknik Direktör Erol Azgın hocamızla, 28 Aralık 2012 tarihinde aramızdaki sözleşmeyi karşılıklı olarak fesh ederek dostça ve insani değerler çerçevesinde medeni bir şekilde yollarımızı ayırdık. Kulübümüze 7 aydır emeği geçen Erol Azgın ve Mehmet Erdoğan hocalarımıza kulübümüze olan katkılarından dolayı çok teşekkür ediyor, bundan sonraki futbol ve spor yaşantılarında başarılar diliyoruz.


Yönetim kurulu olarak Erol Azgın’dan boşalan Teknik Direktörlük görevine, Gaziantep Spor, Malatya Spor, Buca Spor, Adana Demir Spor ve Elazığ Spor gibi kulüplerde futbol oynamış, 2003 -2008 yılları arasında Buca Spor Altyapısında görev aldığı dönemde, Türkiye U-15 Akademi Ligi 3.lüğü olan, mevcut yardımcı hocalarımızdan Bekir Gülerarslan getirilmiştir. Hocamız daha önce Burdur ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Spor kulüplerinde yardımcı hocalık görevlerinde bulunmuştur. Bekir Gülerarslan hocamızın yardımcılığına Altyapı Direktörümüz Halil Yücel getirilmiştir. Kaleci antrenörlüğüne mevcut kaleci antrenörümüz Sadık Öztürk devam edecektir.


Kahramanmaraş Belediye Spor Futbol Takımı ilk devre maçlarının ardından, 2. Devre hazırlık kampı çalışmaları için yeni hocalarımız ile birlikte Antalya’da kampa girmiştir. 8 Ocak 2012 tarihine kadar Antalya’da kalacak olan futbol takımımız daha sonra Kahramanmaraş’a dönerek çalışmalarını Belediye Spor Futbol Tesisleri’nde sürdürecektir. Tüm kamuoyuna sevgi ve saygılarımızla sunarız.” (SPOR SERVİSİ)