Kahramanmaraş Belediyespor boksta 3 altın madalya ve 2 kupa alarak rüştünü ispatladı.


Osmaniye ilinde düzenlenen boks şampiyonasına katılan Kahramanmaraş Belediyespor Boks Takımı 3 altın madalya ve iki kupa ile döndü.


Osmaniye’de yapılan şampiyonaya Kahramanmaraş Kafilesi 11 kişilik sporcu kadrosu ile katıldı. Bu kafile içerisinde yer alan Belediyesporlu üç sporcu birincilik kazanarak altın madalya alırken, aynı zamanda iki kupa kazandılar.


32 kiloda Onur Demir birinci olarak altın madalya kazanırken aynı zamanda şampiyonanın En Teknik Boksörü olarak kupa ile ödüllendirildi.


34 kiloda Hasan Yıldız ve 44.5 kiloda Barış Kaya kilolarında birinci olarak altın madalya kazandılar.


Kahramanmaraş Belediyespor Boks Takımı Çalıştırıcısı Ömer Köse, şampiyonaya 11 sporcu ile katıldıklarını ve şehre 10 altın madalya ile döndüklerini ifade ederek: “Kahramanmaraş Belediyespor’dan üç boksörümüz birinci olarak altın madalya kazandılar. Aynı zamanda bir boksörümüze de En Teknik Boksör Ünvanı verilerek kupa ile ödüllendirildi.


Şampiyonaya Adana, Kozan, Hatay, Payas, Osmaniye ve Kahramanmaraş bölgelerinden 100’ün üzerinde boksör katıldı.Belediyespor adına üç boksörün katıldığı şampiyonada üç birincilikten dolayı Kahramanmaraş Belediyespor’a bir de kupa verildi” diye konuştu.