Piazza’daki Bowling Turnuvasında Eğitimciler Yarıştı.


Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün değişik kademelerinde görev yapan personel ile çeşitli okullarda görevli öğretmenler, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ndeki Crazy Game Bowling Salonu’nda düzenlenen bowling turnuvasında buluştu.
Piazza AVYM ve Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen ve büyük ilgi gören bowling turnuvası büyük ilgi gördü. Fedakarca çalışan eğitimcilerin stres atmalarını ve aralarındaki kaynaşma ve dayanışma duygularını pekiştirmeyi amaçlayan turnuva, oldukça heyecanlı ve çekişmeli anlara sahne oldu.
Turnuvada gruplar halinde yarışan eğitimciler, birbirlerine üstünlük sağlamak için ter döktü. Turnuva sonunda Cumhuriyet İlköğretim Okulu’ndan Fatih Gündeş’in kaptanlığını yaptığı takım birinci, yine aynı okuldan Mehmet Çelen’in kaptanlığını yaptığı takım ise ikinci oldu. Üçüncülük ise Fatih Tekinşen’in kaptan olduğu Onsan Ortaokulu’nun oldu.
Turnuvada dereceye girenlere kupaları ve ödülleri Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi Müdür Yardımcısı Ali Kuloğlu tarafından verildi. Yoğun iş temposuna eğlenceli bir mola vermenin kendilerini dinlendirdiğini belirten eğitimciler, turnuvanın tekrarlanmasını istediklerini belirttiler.(İHA)