Muğla’nın Ula ilçesinde sahibinden masaj yapmayı öğrenen kedinin, ev arkadaşı köpeğe masaj yapması görenleri şaşırtıyor.


Ula’ya bağlı Gökova beldesinde Gölge isimli köpek ile sevimli kedi Nazlı’nın dostluğu görenleri hayrete düşürüyor. Nazlı isimli kedi dostluğu o kadar ileri götürmüş ki köpeğe masaj bile yapıyor.
Geçimini klasik otomobillerin motor tamiri ile geçiren 60 yaşındaki Yılmaz Cenger’in, 3 yaşındaki Rottweiler cinsi Gölge isimli köpeği ile 9 aylık kedisi Nazlı arasındaki dostluk görenleri hayrete düşürüyor. Yılmaz Cenger, köpeğini severken Nazlı’nın da kedisini izleyerek köpeğe masaj yapmaya başladığını söylüyor. Yerde yatan kocaman Rottweiler cinsi bir köpeğe kedinin masaj yaptığını görenler ise hayretler içinde kalıyor. Gölge, kendisine bir kedi tarafından masaj yapılmasından oldukça memnun gözükürken, Nazlı isimli kedide köpekle dost olmanın keyfini çıkarıyor.
Yılmaz Cenger, yaptığı açıklamada, “Ben köpeğim Gölge’ye masaj yapıp severken kediler de devamlı izliyordu. Beni görünce onlar da aynısını yapmaya başladılar. Ben Nazlı’yı 4 günlükken büyüttüm, annesi ölmüştü. Gölge ile İç içe yaşadılar, köpeğim, kediyi kendi evladı gibi bağrına bastı, çok şeyi öğrendi. Hayatta insanlardan alamadığım dostluğu onlardan aldım. Hepimiz burada aile gibi yaşıyoruz” dedi.
(İHA)